Jett Rebel Meets Cynthia ’16!

Nog steeds luister ik met vol bewondering naar de nieuwe platen die de jonge heer in 2016 publiceerde! Zijn nieuwe album “Truck” is compleet anders dan Venus & Mars, maar weer met adembenemende nummers die de talentvolle knaap zelf produceerde. In oktober 2015 mocht ik hem dan eindelijk in het Concertgebouw in Amsterdam live zien, Jett Rebel Meets Cynthia, part two!

Jett Rebel

Jett Rebel

Zijn solo optreden staat op mijn nummer één van beste concerten die ik ooit heb gezien, ondanks dat ik ook een keer bij een live optreden was van The Kooks, ik stond met hooguit dertig anderen in de Magneetbar op Lowlands, maar Jett trapte hen van de troon. Wauw, wauw en nog eens wauw. Heb je een writersblock? Vrolijkheid nodig of wil je geïnspireerd worden? Ga naar zijn optredens, bekijk interviews of andere stukken waar hij instrumenten bespeeld, he is gonna blow your mind.

Jett Rebel

Jett Rebel

Jett Rebel

De make-up look van Jett kwam ik tegen toen hij verscheen op de cover van PUPMAG, alleen hebben zij blauw licht gebruikt, maar hey, met de look zelf kon ik wel wat! Als eerst de Etos Aftershave Balsem, vervolgens plamuurde ik de boel dicht met de NYX Pore Filler, zodat de Catrice Nude Illusion Foundation Ivory mijn imperfecties kon blokkeren.

Jett Rebel

Jett Rebel

Jett Rebel

Jett Rebel

Om mijn huid net zo flawless als die van Jett te maken, voegde ik de Ben Nye Creme Highlight in Ultralite eraan toe, voornamelijk onder mijn ogen, mijn neusbrug, voorhoofd en cupidoboog. Mijn kaaklijn pakte ik aan met de NYX Wonder Stick in Light, zodat ik mijn gezicht kon gaan bakken met de NYX Highlight & Contour Pro Palette, de gele en lichte poeder mengde ik samen om vervolgens met Sculpt te gaan shapen. Met mijn vingers depte ik luchtig de Blush Stick in 004 van de Etos op de appels van mijn wangen.

Jett Rebel

Jett Rebel

Zijn huid is ondergedompeld in highlighter, want highlighter is life! Het effect bootste ik na door de NYX Born To Glow Liquid Illuminator in Sunbeam over mijn jukbeenderen heen te deppen, het voorhoofd, cupidoboog en nog wat extra op mijn neusbrug. Het reflecterende gedeelte activeerde ik nog meer door de EMITE MAKEUP Micronized Eye Shadow in NECT eraan toe te voegen. Perfection.

Jett Rebel

Jett Rebel

Jett Rebel

Als eerst de Too Faced Shadow Insurance over de ogen heen, voordat ik mijn wenkbrauwen invulde met de NYX Eyebrow Cake Powder en een dot van de INGLOT Eyeshadow in 342. Het NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden en in de ooghoeken, want ik pakte opnieuw de oogschaduw van EMITE MAKEUP erbij. Het sprankelende effect maakt de make-up look compleet, vandaar dat ik deze terughaalde op het wenkbrauwbot.

Jett Rebel

Jett Rebel

Jett Rebel

De ooglook is vrij simpel, eigenlijk een pin up look zonder winged eyeliner! Uit de Morphe Brushes 35B Palette koos ik voor huidkleurige tint die ik aanbracht op mijn oogleden en voor meer schaduw in mijn crease ging mijn voorkeur uit naar de KIKO Eyeshadow in 122. Dankzij de zachte taupekleur kun je hiermee goed schaduwen. Wimpers krullen voor een laagje Artdeco Long Lashes Mascara en natuurlijk het NYX Wonder Pencil in Light op de waterlijn voor de frisse uitstraling.

Jett Rebel

Jett Rebel

Jett Rebel

Ik ben zo gek op Jett, omdat hij durft make-up te dragen en dan bedoel ik ook een verdomd mooie kleur op de lippen! Een klassieke rode tint, deze is van Jeffree Star, namelijk de Velour Liquid Lipstick in Redrum. Ah, Jeffree Star heeft echt pareltjes als het aankomt op vloeibare lipsticks, musthaves guys, musthaves!

Tijdens mijn shopsessie in de Primark stuitte ik op dit foute, maar oh-zo-leuke-jasje! Het is iets wat niet iedereen kan hebben, vanwege het printje, maar Jett rockt alles, ook dit soort jasjes verschijnen bij hem in de garderobe. Ik zag het, ik liep er naar toe, nam het mee, want dit gave jasje schreeuwt gewoon Jett Rebel!

Wat vind jij van onze Nederlandse Rebel?


5 Comments

 • Irma

  30/07/2016

  LOVE IT. Zeker ook dat jasje, helemaal top.
  Ik denk dat Jett op dit moment de meest muzikale artiest in NL is, by far! Hij is zo getalenteerd!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  30/07/2016

  Moooooi. Zo’n naked eye staat je ook.

  Reply
 • Lindaschreuders

  20/08/2016

  AMAZING,!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Lindaschreuders

  20/08/2016

  te gaaf briljant en dat jasje meisje is gemaakt voor jouw

  Reply
 • alexa

  29/08/2016

  Heel erg tof, love it!

  Reply

Geef een reactie