7 NORMALE ARTIKELEN VOOR JOU, MAAR ZEER PERSOONLIJK VOOR MIJ..

Tijdens het editen van mijn video kwam ik er ineens achter dat wat ik graag wilde doen ook daadwerkelijk uitvoerde. De afgelopen jaren is het mijn brandstof geweest voor bepaalde onderwerpen, maar niet wetend dat ik het ook toepaste, totdat ik mij ineens realiseerde dat al deze looks waar ik ook tevreden mee ben zijn gemaakt met emotie. Het omzetten van je emoties naar iets productiefs is het puurste wat er bestaat.

persoonlijk artikel

Een make-up look met een hart stond al jaren op mijn wishlist, maar ik kon deze nergens aan linken, totdat ik op een zomerse dag nieuws ontving dat één van mijn vriendinnen was vermoord. Geweld in een relatie werd het onderwerp, waarin ik men duidelijk wilde maken hoe zij het konden herkennen, maar ook hoe je uit zo’n situatie zelf kan komen. Hierin verwerkte ik mijn verdriet, dit hielp ook bij het rouwproces.

persoonlijk artikel

persoonlijk artikel

persoonlijk artikel

persoonlijk artikel

persoonlijk artikel

Al mijn hele blog carrière heb ik te maken met haat, iedereen wel, maar zoals ik al eerder zei in een video heb ik meer haat voor wat ik doe. Geen idee waarom. De haters kunnen weleens in je hoofd komen te zitten, gelukkig kreeg ik mijn wake-up call snel, waardoor het hek van de dam was en creatiever besloot te worden.

persoonlijk artikel

Ook deze look valt hieronder, want ik ga over de grens. Ik combineer geel met oranje, rood en nog eens lenzen, maar ook lippen waar je U tegen zegt. Een extreme combinatie, wat volgens vele niet kan, maar dat ben ik. Ik ben niet je standaard girl, maar juist het tegenovergestelde daarvan waardoor ik mij scheid van de rest.

persoonlijk artikel

Nummer drie komt ook uit deze periode, want dit was het keerpunt. Tijd terug in de GRWM vertelde ik al dat ik last had van hatende vrienden, maar ook mensen die dichtbij mij stonden en de #48UURLIVE was gecanceld, waar de persoon nog een schepje bovenop deed. Hier en daar had ik al een paar keer mijn frustratie geuit bij enkele knapen waar zij misbruik van maakte en toen was de maat vol. Het duurde even voor ik het door had en ging overstag. Ik werd pissed en creëerde deze rijke combinatie aan ooglooks.

persoonlijk artikel

Met bepaalde broeders ben je iets té close, want vaak kunnen vrouwen niet met mannen bevriend zijn of de ander krijgt gevoelens. De nuchtere pop die ik ben had dat niet door. Oké, ik had het wel door, maar ik stopte de persoon in de friendzone. Niet gewenst, waardoor er beloftes werden verbroken en dat betekend in mijn geval, einde relatie. Het liefst dompelde ik de persoon in zoutzuur. Opgelost staat netjes. Lees het artikel hier.

persoonlijk artikel

Veel mensen kijken raar op als ik vertel dat ik een kunstliefhebber ben, meteen krijg je de vraag welke oude schilders je fantastisch vindt. Bitch please, ik houd van schilderijen, niet de schilders zelf. In Starry Night stopte ik veel tijd, veel rust wat ik mij nog kan herinneren en het hele proces, daar genoot ik zo van. Dit was ook dé stap waardoor ik creatiever werd en liet zien wat ik kon met oogschaduws, maar dit was ook de reden dat ik begon met bloggen. Dit wilde ik maken en publiceren.

persoonlijk artikel

Nog nooit had ik zo genoten van een serie, maar Sons of Anarchy wist bij mij op nummer één te komen en Rookie Blue van de troon te stoten, alhoewel Person of Interest ook hoog in de ranking staat. Met pijn in mijn hart – waar ik nog steeds last van heb – nam ik afscheid na het zien van de allerlaatste episode. Geïnspireerd door een scene uit SOA creëerde ik een bloederig shot met een missend oog, waar ik nog steeds trots op ben!

Klik hier als je de horror film niet kunt bekijken.

Last but not least, het geheime project. Dat ik van neutrale tinten in het diepe spring met paars gecombineerd met rood, een kunstwerk namaak op het gezicht en met bloed nog kan lachen, dat was voor vele niet overtuigend genoeg. Strijden moet je in het leven om wat te bereiken, maar god, de gezusters Koning moeten drie keer zo hard werken totdat wij krijgen wat we willen of maar een deel ervan. We zijn het al zo gewend, maar met mijn interactieve short film wilde ik mijzelf bewijzen. Ik wilde dat mijn hoofd hing in de stad van de mensen die zeiden dat ik het niet zou maken, de mensen die zeiden dat ik het niet kon, dat thuiswerken niets is en de mensen die het mij niet gunde.

persoonlijk artikel

Het project, wat uiteindelijk een interactieve horror film was, ging diep, want niet alleen moest ik mijzelf bewijzen, ik moest gaan upgraden, een script schrijven, filmen zowel van mijn kant als de tweede of derde persoon, looks maken en mijn skills verbeteren in een extreem korte tijd. De ideeën waren er wel, ik noteerde alles wat in mij opkwam, maar het ging er intens aan toe. O ja, de film moest nog in elkaar worden gezet, bewerkt, muziek erbij en alle links op YouTube. Laten we de PR eromheen niet vergeten, ik stond tot diep in de nacht posters op een muur te plakken en ik zou alles zo weer doen. En dat laatste heb je niet gelezen.

persoonlijk artikel

Een persoonlijk artikel, want ondanks dat het ‘normale’ artikelen zijn, bevat het een emotionele tintje, waaronder het verliezen van een vriendin, maar ook relaties die stuklopen, frustratie, het verdriet wat je oploopt in het leven, maar ook de stress die erbij komt kijken. Het altijd maar moeten bewijzen, niet de waardering krijgen die je verdient, omdat anderen te beroerd zijn om verder te kijken dan hun neus lang is. Gelukkig kan ik al die negatieve energie omzetten in iets moois, iets waarvan ik houd, waardoor mijn passie verder gaat dan ikzelf verwacht. Zet een nare situatie om in iets positief, probeer er zoveel mogelijk uit te halen, want misschien brengt het je wel verder.

“Being myself is the price that I pay.” – Jett Rebel.


5 Comments

 • Kiss & Make-up

  01/08/2016

  Aaaah is me ook overkomen, dat met een vriend die net iets te close werd… Die vriendschap is er ook compleet aan kapot gegaan.

  Reply
 • femketje

  01/08/2016

  werken vanuit emotie is awesome, iets wat ik ook altijd doe.. when i feel sucky, nothing goods comes out >.<

  Reply
 • Irma

  01/08/2016

  Mooi artikel!
  Je look met het hart raakt me nog steeds en ik ben nog steeds zo trots op je horror film!

  Reply
 • Nadia

  01/08/2016

  You are the best babe <3 ik steun je hoor!

  Reply
 • Derek

  03/08/2016

  Wauw, wat hou ik van deze artikelen

  Reply

Geef een reactie