MayBeauty The Incredible Face Mask!

Vlak voor mijn vakantie zat ik non-stop in de make-up, maar dan ook dan in, dag uit en dat voor zo’n twee weken op rij. Niet alleen voor de website, maar ook als ik wegga verschijn ik regelmatig in full face make-up. Nu heeft mijn huid rust nodig, een goede en grondige reiniging en daarvoor hebben we het beruchte masker, namelijk The Incredible Face Mask van MayBeauty!

MayBeauty The Incredible Face Mask

MayBeauty The Incredible Face Mask

Het gezichtsmasker keert eens in de zoveel tijd terug, is en blijft een enorme rage, zowel door de werking als de bijzondere kleur van het masker zelf. The Incredible Face Mask komt in een pak van 5 maskers, inclusief een kwast, maar je hebt ook nog een grotere versie met zo’n 12 maskers en ook hier zit opnieuw een maskerkwast bij.

MayBeauty The Incredible Face Mask

MayBeauty The Incredible Face Mask

Ze komen in kleine groene zakjes, waar een dame op staat afgebeeld met daarop de informatie dat het mee-eters verwijderd, dode huid, olie en onzuiverheden. Het masker bevat zo’n 10ml, wat een aardige royale hoeveelheid is. Ook staat erop vermeld hoe je het masker moet aanbrengen en wat je moet voorkomen o.a. je wenkbrauwen, aangezien het masker haartjes kan meenemen tijdens het verwijderen ervan.

MayBeauty The Incredible Face Mask

MayBeauty The Incredible Face Mask

De substantie is uniek, maar ook zeer aantrekkelijker, want zwarte gezichtsmaskers zijn exclusief. Het is wel vrij vloeibaar, je moet redelijk snel werken of minder oppakken op je kwast, zodat je geen druipers veroorzaakt. Gelukkig is het makkelijk te verspreiden over het gezicht of probleem plekken. Zelf koos ik ervoor om het masker aan te brengen op en rondom mijn neus, voorhoofd en kin.

MayBeauty The Incredible Face Mask

MayBeauty The Incredible Face Mask

Het masker zelf ruikt naar pure alcohol, wat ook klopt, aangezien het tweede en derde ingrediënt alcohol soorten zijn. Daarentegen droogt het mijn huid niet uit, wel is het trekkerig na gebruik, maar dat heb ik bij alle maskers + het geeft mij het gevoel dat de boel strak is getrokken, ik er jonger uit zie en gereinigd.

MayBeauty The Incredible Face Mask

MayBeauty The Incredible Face Mask

MayBeauty The Incredible Face MaskBefore.

MayBeauty The Incredible Face Mask

Breng het met een kwast aan, laat het zo’n 30 tot 45 minuten intrekken, waardoor je nadat het masker is uitgehard dit kunt verwijderen. Trek een stukje omhoog aan de zijkanten en peel het masker eraf. Hier en daar kunnen donsharen meegaan, maar dat staat er ook op vermeld. De pijn viel trouwens wel mee, maar het verwijderd inderdaad mee-eters! Niet allemaal, want ik heb niet van die grote of ‘rijpe’ mee-eters, maar mijn poriën worden wel opgeschoond!

MayBeauty The Incredible Face Mask

MayBeauty The Incredible Face Mask

MayBeauty The Incredible Face MaskAfter. Je ziet trouwens mijn littekens van mijn neuspiercings, haha!

Inmiddels heb ik het al meerdere keren gebruikt, vind het kwastje een aanwinst! Dankzij de zachte haren die niet prikken breng je geleidelijk aan het masker op het gezicht, spoel deze meteen uit en de maskerkwast is ready to go voor de volgende keer! Hoe vaker ik het masker gebruik, hoe frisser, schoner en gereinigd mijn poriën zijn!

MayBeauty The Incredible Face Mask

Ondanks mijn droge en gevoelige huid is het masker wel een uitkomst! Het droogt niet uit, doet zijn werking, verwijdert mee-eters, maar ook dode huidcellen en alle andere onplezierige praktijken. Zelf vind ik het leuk om The Incredible Face Mask te verwijderen, omdat je alles ziet zitten als je de restanten bekijkt!

The Incredible Face Mask is verkrijgbaar bij MayBeauty voor zo’n €25, maar dan heb je wel 5 gezichtsmaskers. Dankzij MayBeauty mag ik jouw een korting geven van 30% met de kortingscode beautykoningmask30!

Kon jij de maskers? En wat is jouw mening erover?


3 Comments

 • Irma

  02/08/2016

  Ooooh lord, dit heb ik echt nodig!
  Ik ben dol op peel off maskers, dat is zo satisfying om die eraf te trekken!

  Reply
 • Mariëlle

  02/08/2016

  Ik heb nog veel maskers staan haha, maar ik ben zeker wel benieuwd :)

  Reply
 • femketje

  02/08/2016

  ik heb ‘m zelf ook geprobeerd maar damn wat deed dat akelig pijn toen ik het van m’n wangen af trok XD tranen in m’n ogen!

  Reply

Geef een reactie