Meghan Trainor Meets Cynthia!

She is all about that bass, maar ik ben all about that makeup hun! Voordat ik op vakantie ging, stelde ik via Snapchat(=queenkingg!) een vraag met wie jouw favoriete celeb was, waarvan één van jullie haar opgaf. Snel nam ik contact op met haar visagiste, want de ooglook uit haar videoclip is stunning, Meghan Trainor Meets Cynthia!

Meghan Trainor

Toentertijd werd het nummer grijs gedraaid, was haar muziekvideo zeer verleidelijk dankzij de toffe looks, de zachte pasteltinten gecombineerd met de extreme varianten. Oké, eigenlijk vond ik de clip leuk, vanwege de jongen die helemaal uit zijn plaat gaat, met zijn heupen draait en beter dan mij kan dansen, haha!

Meghan Trainor

Meghan Trainor

Meghan Trainor

De basis zette ik op met de Etos Aftershave Balsem, royaal over het gezicht en nog een extra keer rondom mijn probleem punten o.a. mijn wangen, neus en voorhoofd in verband met de warmte. Voor het poppen effect stopte ik mijn poriën dicht met de Pore Filler van NYX, zodat de Catrice Nude Illusion Foundation in Ivory mijn oneffenheden kon uitvlakken.

Meghan Trainor

Meghan Trainor

Voordat ik het ging fixeren met de gele en witte poeder uit de NYX Highlight & Contour Pro Palette, bracht ik nog wat Ben Nye Creme Highlight in Ultralite aan, voornamelijk onder de ogen en het voorhoofd, want op mijn kaaklijn koos ik voor de NYX Wonder Stick in Light.

Meghan Trainor

Meghan Trainor

Meghan Trainor

Meghan Trainor

Mijn jukbeenderen toverde ik te voorschijn met Sculpt uit dezelfde palette van NYX, de Etos Blush Stick in 004 op de appels van mijn wangen en voor de ultieme glow combo, koos ik voor de NYX Born To Glow Liquid Illuminator en de NYX Illuminator in Enigmatic. In de tussentijd voeg ik mijn gezichtsuitdrukking eraan toe door mijn wenkbrauwen in te vullen met de INGLOT Eyeshadow in 342 en de NYX Eyebrow Cake Powder, inclusief de wax!

Meghan Trainor

Meghan Trainor

Meghan Trainor

Haar ooglook heb ik een tikkeltje intenser gemaakt, omdat deze vrij flets is, maar ik zal niet je Koning zijn, als ik voor ‘luchtige’ make-up ga, haha! Ook hier ga ik mijn huid preppen met de Too Faced Shadow Insurance, zodat ik het NYX Jumbo Pencil in Milk eroverheen kan aanbrengen, want het INGLOT Body Pigment Powder in 180 heeft houvast nodig. Blenden met een taupe kleur in de crease, de KIKO Eyeshadow in 122 voor meer definitie.

Meghan Trainor

Meghan Trainor

Meghan Trainor

De make-up aan de bovenkant van mijn ogen is vrij subtiel, want met de EMITE MAKEUP Micronized Eye Shadow in NECT geef ik het een zacht glansje. Mijn ooghoeken pak ik aan met de KIKO High Pigment in 33. Het blauwe NYX potlood in Azure op de waterlijn, tussen de onderste wimpers en nog een keer daaronder, want de oogschaduw Take a Dive van TEEEZ vervaagde ik daarmee. Deze bracht ik ook aan op mijn waterlijn, omdat het oogpotlood wat glijdt.

Meghan Trainor

Een vrij grote winged eyeliner, althans, groter dan ik normaal ga, hiervoor maakte ik gebruik van de eyeliner die blijft shinen, namelijk de GOSH Extreme Liquid Gel Eyeliner in Black Night, wimpers krullen voor de Artdeco Long Lashes Mascara en natuurlijk de falsies in “Sultry” van de Primark die ik vastplakte met de DUO Lash Glue in DarkTone.

Meghan Trainor

Meghan Trainor

Meghan Trainor
De look sprak mij aan vanwege het blauwe accent onder haar ogen, maar ook de foute babyroze kleur op haar lippen! Met de foundation die nog op mijn lips zat, depte ik gul de NYX Lipstick in Harmonica eroverheen, maar deze was iets té Oh Oh Barbie, vandaar de Max Factor Lipgloss in Pristine Nude. De kleur werd zachter, nog steeds redelijk fout, maar daar houd ik wel van!

Wat vind jij van de look? En haar nummer?


2 Comments

 • femketje

  06/08/2016

  dat blauw is zo pretty ;D

  Reply
 • Irma

  07/08/2016

  Pretty! Wat zomers!
  Ik word er helemaal vrolijk van :)

  Reply

Geef een reactie