VIDEO DIY: KRULTANGEN OPRUIMEN!

Het is bij mij één grote chaos geweest toen ik nog geen kasten had voor mijn make-up- en haarproducten, maar inmiddels weet ik deze prima in te delen, waardoor ik nog meer items kwijt kan. Helaas gold dat niet voor mijn krultangen, want de eindeloze snoeren  gingen met elkaar vreemd, stekkers vervormde en als dit zich blijft voordoen, dan kunnen zelfs je haartangen kapot gaan! Geen zorgen, vandaag kom ik met de reddende tip!

krultangen opruimen

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Wat heb je nodig?
– Elastieken (=deze zijn verkrijgbaar bij budgetwinkels o.a. de Action!)
– Je haartangen

Wat moet je niet doen?
– Te strak inwikkelen
– Je snoer oprollen net nadat je de tang hebt gebruikt, laat deze eerst afkoelen
– Het apparaat in het stopcontact laten en dan oprollen

Hoe ik hier achter ben gekomen, ik heb werkelijk geen idee! Het is zo handig, omdat je nu alles geordend hebt, maar ook omdat je het kan sorteren, bijvoorbeeld krultangen bij krultangen en stijltangen bij stijltangen. Zelf ben ik sneller bereid om een haartang erbij te pakken, omdat ik een overzicht heb. Zo vind ik ook de krultang, aangezien ik die altijd gebruik, sneller, want het krullen van mijn haar duurt uren, haha!

Hoe berg jij je krultangen op?

One thought on “VIDEO DIY: KRULTANGEN OPRUIMEN!

  1. Oh wat heb je veel hair stuff! Klopt wel dat als het er allemaal zo chaotisch bij legt dat niet echt motiverend werkt om er iets uit te nemen en gebruiken. Elastiekjes gebruiken is wel een slimme tip, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *