LOOkX Herfst/winter collectie 2016-2017!

Na het zoete, maar zwoele make-up palletje wat zij afgelopen zomer lanceerde, maar ook de eerdere kleurige uitbarstingen worden nu gecompenseerd door de krachtige kleuren die jou sterkste features naar boven halen! LOOkX gaat jou verrassen met hun dierproefvrij en milieuvriendelijke trendcollectie voor de herfst/winter van 20162017!

LOOkX Herfst/winter collectie 2016-2017

LOOkX Herfst/winter collectie 2016-2017Nr. 902, Nr. 901, Nr. 900 en Nr. 903

Vier nieuwe hooggepigmenteerde oogschaduws met vitamine E en bijenwas ter verzorging én bescherming van de tere huid rondom de ogen. Een zachte shimmery, oudroze kleur met paarse spikkels genaamd Not So Sweet, gevolgd door een steenachtige variant met een mix van verschillende grijstinten als glans bevat genaamd Grey that Rocks. Een donker marineblauw die bij de naam Denimstyle ontving, deze is zowel mat als glanzend en de laatste The Dark Side, wat bekend staat om de intensieve zwarte, maar matte kleur. Verkrijgbaar voor €7,75 per stuk.

LOOkX Herfst/winter collectie 2016-2017

Een eyeliner mag niet missen, want hiermee maak jij je ooglook helemaal compleet! Ook LOOkX voegt een nieuwe tint toe aan haar eyelinercollectie, speciaal voor op de waterlijn, wat zorgt voor een verfrissend en stralende oogopslag! De exclusieve eyeliner is verkrijgbaar in de kleur Miracle Nude (Nr.18) voor €17,65!

LOOkX Herfst/winter collectie 2016-2017

Wat mogen we niet missen in de winterperiode? Juist’m, een lipstick! Deze hooggpigmenteerde crème lipsticks bestaan voor 85% uit voedende ingrediënten, waaronder wonderboomolie en vitamine E, waardoor je lippen gedurende dag soepel en prettig aanvoelen. De lipstick komt in twee kleuren, namelijk Woman in Red(Nr.87e), dit is een matte killer kleur en een shiny one, namelijk Wild Ginger (Nr. 70.) De lipsticks zijn per stuk verkrijgbaar voor €15,75.

LOOkX Herfst/winter collectie 2016-2017

Last but not least om je lipstick af te toppen, namelijk een glanzende, maar sprankelende lipgloss die dezelfde formule heeft als de lipstick, dankzij de voedende ingrediënten. Het is mogelijk om het in een combinatie te dragen, want de Totally Perfect lipgloss bevat een oranje achtige tint, waardoor het veranderd in een opvallende lipmake-up! De lipgloss is verkrijgbaar in Totally Perfect(Nr. 45e) voor €18,25!

LOOkX Herfst/winter collectie 2016-2017

LOOkX is dierproefvrij, bevat ook geen dierlijke producten, geen minerale oliën en geen synthetische parfums, waardoor de dames en heren met een gevoelige huid ook hier open en bloot kunnen shoppen!  Ze hebben allemaal toffe namen gekregen, maar voor de zekerheid heb ik de nummers erbij vermeld, zodat je ze gemakkelijk in de webshop van het merk kunt vinden!

Ben jij bekend met LOOkX?


One Comments

  • femketje

    08/08/2016

    ik vind het zelf echt een super fijn merk :D

    Reply

Geef een reactie