Last week, I was with vacation and thankful for.. #113

Het was een aparte ervaring om het werk te laten liggen, want van een overvol schema naar helemaal niets is niet zo mijn ding. Langzaamaan bouwde de vakantiemodus zich op, want ik ging schoonmaken, nog meer schoonmaken, opruimen en uitmesten. Een kamer die spik en span is, georganiseerde make-up stash, een administratie die weer bij is en er stonden ook aardig wat leuke activiteiten op mijn vakantieplanning! Last week, I was thankful for..

“If you want to achieve greatness, stop asking for permission.”

 

Mijn eerste vrije maandag na een lange tijd – CSI Miami – het schoonmaken van mijn kamer – Hopsin – hardlopen – Starbucks – de warme temperaturen – schrijven – Jack Daniels – genieten – bezoeken van onze hoofdstad – de inspirerende expositie van Banksy! – Utopia – het organiseren van mijn sieraden + make-up stash – kijken van YouTube video’s – twee keer per dag sporten – mijn creatieve brein – het uitmesten van mijn make-up stash – Mamapop – Mom’s lasagne – make-uploze dagen – koffie drinken met mijn oudere squad(=oma, mom en Naab, haha!) – nieuwe ideeën – shoppen bij KIKO – de niet geplande livechat! – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum – het fotograferen van make-up producten – actieve momenten op Snapchat(Queenkingg!) – 6300 abonnees! – gezichtsmaskers  – tot rust komen – het verven van mijn haar – Sons of Anarchy.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Teddy

  09/08/2016

  Wat een leuk lijstje! Ah sons of anarchy is echt geweldig! En wat leuk dat je naar de expo van Banksy bent geweest! Ik ben naar die in het moco museum geweest, ook een aanrader!

  Reply
 • Irma

  10/08/2016

  Ik hoop dat je hebt genoten van je vakantie!
  Ik vond de Banksy expositie ook echt geweldig!
  En gurl, 2x per dag sporten? You crazy!

  Reply

Geef een reactie