NYX PORE FILLER!

In het begin, lees in mijn tienerjaren, had ik hier niet zo’n last van, maar hoe ouder ik word, hoe meer ik in de special effect zit, hoe meer verandering mijn huid doorstaat, waaronder de wat grotere poriën. Opzoek naar een middeltje hiervoor, want met maskers kan je al aardig de boel weer wat opvullen, maar helemaal met de NYX Pore Filler!

NYX PORE FILLER

NYX PORE FILLER

NYX heeft meerdere primers, maar ook verschillende basissen waarmee je van start kunt gaan, waaronder de Shine Killer, kleurcorrectors en de Pore Filler. Een schattige wite, maar kleine verpakking met een inhoud van 20 ml, zwarte letters als opdruk en een matte finish.

NYX PORE FILLER

NYX PORE FILLER

NYX PORE FILLER

NYX PORE FILLER

De substantie is vreemd, wel oranje van kleur, heeft niet echt een geur, maar bij het uitsmeren van het product is het net boter. Het is extreem glad, pure siliconen, maar als je teveel aanbrengt gaat het het rullen. Je krijgt van die rolletjes/korreltjes, waardoor je moet oppassen met de hoeveelheid die je aanbrengt, maar met een kwast veeg ik het weg. Geen zorgen, je behoudt wel gewoon het product op het gezicht.

NYX PORE FILLERZonder.

NYX PORE FILLERMet.

NYX PORE FILLERZonder.

NYX PORE FILLERMet NYX Pore Filler.

Zelf vul ik regelmatig mijn koontjes op, mijn voorhoofd, want de loopgraven zijn daar serieus aan het worden, hier en daar mijn kin, maar ook neem ik dan mijn lachrimpels mee. Het effect is een tikkeltje mooier, natuurlijker, vooral als je highlighters gebruikt, omdat je hierdoor echt het poppenhuidje kan nabootsen.

NYX PORE FILLER

NYX PORE FILLER

Het verstopt mijn poriën niet, heb geen last van oneffenheden, maar heb wel een prachtige, gladde huid die opgevuld is met de Pore Filler. Doet het zijn werking? Zeker weten! Je moet wel even wennen aan het product, ermee leren werken, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, dan kan je niet meer zonder. Het geeft een airbrush effect, alsof je huid van porselein is.

NYX PORE FILLER

Bij sommige make-up looks staat het juist wat netter, wat klassieker, maar ook als je net zoals mij van veel highlighter houdt, kan het juist die extra boost geven, omdat je nauwelijks tot geen poriën ziet zitten. Het is schitterend voor speciale gelegenheden of zoals ik al zei bij bepaalde make-up looks, misschien niet ideaal voor dagelijks gebruik, wel is dat mogelijk!

Het dierproefvrije merk is verkrijgbaar bij de Douglas, waar je ook de NYX Pore filler kunt vinden voor €13,20.

Gebruik jij een pore filler?


4 Comments

 • Mariëlle

  11/08/2016

  Ik weet niet of mijn huid het aan zou kunnen, maar het klinkt goed :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  11/08/2016

  Ik heb deze ook gehad. Vond ‘m niet verkeerd. Maar een HG vond ik het ook niet.

  Reply
 • femketje

  11/08/2016

  i feel you over die loopgraven in het voorhoofd, wat een ellende XD zelf heb ik deze nog niet geprobeerd, denk dat ik ‘m maar eens ff moet gaan scoren!

  Reply
 • Irma

  13/08/2016

  Dit kan ik wel gebruiken!
  Bij mij zijn de poriën op mijn neus net kraters!
  Maar wel even fingers crossed dat we er geen puistjes van krijgen!

  Reply

Geef een reactie