FOTD: Olympische Spelen!

Met enorm pijn in mijn hart zag ik de football wedstrijd afgelopen zondagnacht aan mij voorbij gaan, vanwege de slechte kwaliteiten van het speelveld. Vandaar dat ik mij ging richten tot iets nieuws wat vorige week van start is gegaan, namelijk de Olympische Spelen waar inmiddels de Nederlandse de gouden plakken binnenslepen! Om deze trouwe sportrakkers een hart onder de riem te steken, een oranje make-up look!

olympische spelen

olympische spelen

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Cien Foundation Shell
Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose
Ben Nye Creme Highlight Ultralite

olympische spelen

olympische spelen

olympische spelen
INGLOT Freedom System Eyeshadow 15
INGLOT Freedom System Eyeshadow 34
NYX Highlight & Contour Pro Palette
NYX Wonder Stick Light
ELF Shimmering Facial Whip Golden Peach
EMITE Makeup Eyeshadow NECT

olympische spelen

olympische spelen

olympische spelen

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
INGLOT Eyeshadow 342 (=brows!)
EMITE Makeup Eyeshadow NECT
NYX Eyebrow Cake Powder
NYX Jumbo Pencil Milk

olympische spelen

olympische spelen

olympische spelen
NYX Matte Liquid Liner Zwart
NYX Wonder Pencil Light
NYX Liquid Suede Lip Cream Orange County
KIKO Glitter Liner 01

olympische spelen

olympische spelen

olympische spelen
KIKO Water Eyeshadow 200
KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 20
Primark “Full look” lashes + DUO Lash Glue Dark-Tone
Wimperkrultang

olympische spelen

olympische spelen

LIPS:
NYX Retractable Lip Liner in Nude
INGLOT Freedom System Eyeshadow 15
INGLOT Freedom System Eyeshadow 34

De oogschaduw van KIKO, in het oranje, bevatte niet zoveel pigment, althans, wel pigment, maar bij het aanbrengen, veegde je het er ook weer zo af, behalve nadat ik de vloeibare lipstick van NYX had aangebracht. Kijk die kleur knallen dan! Dit deed ik zowel op mijn oogleden als eronder, waardoor de kleuren extreem intensief zijn, aanwezig én de hele avond op hun plek bleven zitten. Serieus, dit worden mijn nieuwe oogschaduwbasissen, haha!

Gebruik je weleens een vloeibare lipstick als primer?


3 Comments

 • femketje

  12/08/2016

  oeff, deze ooglook is weer to die for Cynth :D

  Reply
 • Floortje

  12/08/2016

  Ik zal voor altijd jaloers blijven op je lidruimte (eigenaardig compliment, doch waar). Luuuurv it, oranje staat je fantastisch :D Ik heb geen minuut gevolgd van de Olympische Spelen, whoops. Oef, een liquid lipstick als basis lijkt me heel oncomfortabel, maar de resultaten liegen er niet om!

  Reply
 • Irma

  13/08/2016

  LOVE ORANGE.
  Ik zie wel vaker oranje looks, maar deze met glitter vind ik toch net wat meer bijzonder!
  Hup holland hup!

  Reply

Geef een reactie