HOW TO VIDEO: NEPWIMPERS OPBERGEN!

Regelmatig bezorg ik mijzelf een mini hartaanval door de nepwimprs die ronddwalen in mijn kamer. Vaak trek ik ze achter de computer eraf, laat ze aan de zijkant liggen, zodat ik ze kan hergebruiken of ik moet ze weggooien, Als je ze vergeet en je ziet ze vanuit je ooghoeken naar je turen, dan krijg je de schrik van je leven. Ja, die harige rakkers lijken dan verdomd veel op spinnen! Vandaag laat ik jou zien hoe jij dat kunt voorkomen!

nepwimpers opruimen

Wist je dat je nepwimpers meerdere keren kunt gebruiken? Vele gooien wimpers na de eerste keer weg, maar je kan heel wat geld bezuinigen, zolang je je lijm netjes aanbrengt, je wimpers verzorgd en netjes opruimt in de bakjes, waardoor ze in een goede combinatie blijven!

Klik hier als je de DIY niet kunt bekijken.

De opbergbakjes zijn verkrijgbaar bij o.a. eBay, maar er zit er ook enkele tussen van LightintheBox! Ze zijn goedkoop, handig en een perfecte maat, waardoor je ze zo in je tas meeneemt als je weggaat, maar ook bespaar je veel ruimte. Ik houd van organizen, want dan kan er meer in mijn stash kwijt, hahaha!

Berg jij je nepwimpers op? En hoe ga jij te werk?


2 Comments

Geef een reactie