LANA DEL REY MEETS CYNTHIA ’16!

Haar engelengezang met een boodschap wat je wenkbrauwen goed doet optrekken, maar de hemelse stem is moeilijk te vergeten, want niet alleen is het Ultraviolence mijn favoriete album van de Amerikaanse sterzangeres, het werd grijs gedraaid in de periode dat ik mijn horror filmscript schreef. Ultraviolence indeed.. Donker, duister en ze is bloedmooi, natuurlijk heb ik het over de oud bekende, namelijk Lana Del Rey Meets Cynthia!

lana del rey

Haar make-up looks zijn vrij simpel, maar hebben ook iets extreems, wat sensueels en wat je oog zeker pakt. Lana zelf heeft iets, waardoor ik uren naar de dame herself kan kijken, she gorg. Net zoals de make-up look die zij droeg in deze foto. Heel subtiel, maar door de uitgewasemde ogen aan de onderkant wordt het heel mysterieus en intens.

lana del rey

lana del rey

lana del rey

Als eerst ging ik van start met de primers, eerst de Etos Aftershave Balsem over het gezicht, de Too Faced Shadow Insurance op de ogen en het NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden en in de ooghoeken, zodat de Morphe Brushes 35B plaats kon nemen op de leden. De huidkleurige tint eruit deppend over Milk heen, maar de matte wit in de hoeken van mijn wenkbrauwen die ik had ingevuld met de INGLOT Eyeshadow 342 en de NYX Eyebrow Cake Powder in Taupe/Ash.

lana del rey

lana del rey

lana del rey

Dippend in S.O.S. van NYX, want de taupekleurige oogschaduw is uitstekend voor het schaduwen van de crease, zodat ik aan de onderkant met het Bellàpierre potlood in het zwart een lijn kon schetsen. Een sierlijke winged eyeliner aan de bovenkant met de NYX Matte Liquid Liner in Black, waardoor we met de gitzwart uit de Yves Rocher Eyeshadow Quad in Gris Profond de boel konden uit smoken.

lana del rey

lana del rey

Mijn wimpers krulde ik omhoog met een wimperkrultang en behield de krachtige krul met de Artdeco Long Lashes Mascara, maar voor het sensuele oogopslag voegde ik nog een stel nepwimpers van de Primark in ‘Sultry’ toe. Deze plakte ik vat met de DUO Lash Glue in DarkTone, nadat ik het NYX Wonder Pencil in Light op de waterlijn had aangebracht.

lana del rey

lana del rey

lana del rey

Mijn oneffenheden ging ik te lijf met de Cien Foundation in Shell, daaroverheen de Ben Nye Creme Highlight in Ultralite om alle hoogtepunten in het gezicht op te lichen om deze vervolgens te fixeren met de NYX Highlight & Contour Pro Palette, maar ook de NYX Stay Matte but Not Flat Powder Foundation. Wat meer schaduw onder mijn jukbeenderen met hetzelfde palletje van NYX en een donkeroranje, Desert Rose van Bellàpierre op de appels van mijn wangen, aangezien ik wat kleur kon gebruiken.

lana del rey

lana del rey

lana del rey

Mijn glow game was voldoende, aangezien mijn oogmake-up vrij aanwezig was, maar met de EMITE Makeup Micronized Eye Shadow in NECT voegde ik tot nog een aardige glans toe op het gezicht. Mijn jukbeenderen, cupidoboog, voorhoofd, neusbrug, ooghoeken, kin en wenkbrauwbot werden in de shine gezet. Maar dat was nog niet alles, want nadat ik de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Redrum had aangebracht op mijn lippen, veegde ik een kleine hoeveelheid highlighter op mijn onderste lip om hetzelfde glans effect te creëren zoals Lana heeft.

lana del rey

De laatste tijd probeer ik meer uit qua make-up, tover neutrale looks om tot wat extremers, maar de vervaagde onderkant wilde ik al een tijdje maken, waardoor de look van Lana mij goed uitkwam! Ik twijfelde enorm welke lipkleur ik moest gebruiken, omdat die van Jeffree Star te mooi is om een highlighter aan toe te voegen, but gurl, staph it, it looks FAB! 

Wat vind jij van Lana Del Rey?


3 Comments

 • Natascha

  20/08/2016

  Ik vind Lana del Rey ook geweldig, net zoals deze look! Wat heb je dat weer prachtig gedaan zeg.

  Reply
 • femketje

  20/08/2016

  oeff ik zag deze al voorbij komen op snap, zoooo gorgeous :D love de smudgy-ness onder het oog <3

  Reply
 • Irma

  28/08/2016

  I absolutely LOVE Lana!
  Haar muziek is altijd fijn om naar te luisteren.
  Well done girl! Pretty as always!

  Reply

Geef een reactie