VIDEO: PRIMARK SHOPLOG AUGUSTUS 2016!

Het is alweer een poos geleden dat ik de Primark van Almere binnenwandelde, want de laatste keer was vorig jaar n0vember. Opzoek naar nieuwe basic T-shirts, maar ook enkele toffe opdrukken voor de warme zomerse dagen. Laten we natuurlijk niet de cosmetica afdeling vergeten, waar ze sinds kort flink zijn gaan uitbreiden! Kijk je mee naar mijn Primark shoplog augustus 2016?!

primark shoplog augustus 2016

De pyjamabroeken die dienen als joggingsbroeken zitten als gegoten, maar ook de chique gestreepte shirtjes met de mooie halse zijn nieuwe pareltjes in mijn kledingkast! Het viel mij op dat er weinig blazers waren om te scoren, maar vele gewaden met teveel kleur en teveel printjes, niet echt mijn ding. Op het dierenprintje na, want dat is LIFE! De parfums zijn zalig, heel zoet, maar Noir is redelijk zwaar en intens. De nepwimpers zijn gorgeous, draag ik ook regelmatig in de FOTD’s!

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken.

Ik ben benieuwd naar de herfstcollectie, want de Primark heeft van die unieke kleuren die bij mij in de smaakvoller, waardoor ik altijd slaag in de koudere periode. Daarnaast wil ik ook weer zo’n oh-zo-foute-maar-lelijke-kersttrui op de kop tikken! Oké, en natuurlijk nieuwe nepwimpers, want daarvoor bezoek ik altijd de goedkope kledingwinkel!

Ben jij nog naar de Primark geweest? En heb je nog iets leuks gescoord?


3 Comments

 • femketje

  21/08/2016

  die trui met panter mouwen <3 oehh en die wimpers! toen ik laatst sinds forever een keer in een primark was mocht ik ze niet meenemen van manlief.. hij zei letterlijk "die heb jij met jouw wimpers niet nodig", en hij liep door.. waarna ik serieus speachless stond van.. whut just happened :')

  Reply
 • Kiss & Make-up

  21/08/2016

  Je gezichtsuitdrukkingen altijd eh, hahaha :-) You crack me up, girl. Ik kom volgende week weer even naar Belgie en naar Primark gaan staat alvast op ’t programma, woot! Altijd leuk, een beetje luipaardprint. Leuke sneakers ook. En jaaaaa, superleuk houthakkershemd! Die pyjamabroek ziet er lekker comfy en zacht uit. En neeeee joh, 20 euro voor een jasje is toch niet zo veel? Nice buy.

  Reply
 • Bunnie

  21/08/2016

  die gestreepte shirtjes heb ik ook <3 enorm leuk om te dragen en lekker warm ook

  Reply

Geef een reactie