6 NATUURLIJKSTE MEETS CYNTHIA’S!

Het leukste wat ik aan de Meets Cynthia vind is de diversiteit in de make-up looks, want de ene week sta ik in het theater, vervolgens bij Jett op de planken, duik ik in één van de Marvel karakters en komen er ook aardig wat special effects looks aanbod! We hebben de 8 uniekste make-up looks al gezien, maar het leek mij ook tof om juist het tegenovergestelde te doen, namelijk de 6 natuurlijkste Meets Cynthia’s ooit!

simpele makeup

Misschien niet het neutraalst in de zin van de hoeveelheid make-up, maar wel de kleurloze versie, aangezien ik regelmatig met kleuren smijt, alsof ik ervan af moet. We duiken in de Meets Cynthia van de afgelopen twee jaar, namelijk 2016 en 2015. Houd je vast, want dit is hele andere koek dan dat je van mij bent gewend, haha!

simpele makeup

Dit is wel een favorietje, vooral de volle wenkbrauwen, gecombineerd met de warme highlighter die terugkomt op het gezicht, maar ook in de ooglook van Madonna! Een klassieke winged eyeliner, weinig kleur op de lippen, maar een my-lips-but-better-lipgloss. Ze had een schandaal aan haar broek hangen, maar dat mocht de pret niet drukken van Madonna Meets Cynthia in 2016!

simpele makeup

Het is een Nederlandse moordvrouw die nog steeds op het witte doek weet te shinen als een ster aan de hemel. Ja, Carice van Houten flikt het na al die jaar nog steeds! Haar make-up looks zijn adembenemend, het haar zit altijd piekfijn, maar less is more in haar geval. Knallende lippen met natuurlijke wimpers – mijne waren wat verdord. Check hem hier, de Carice van Houten Meets Cynthia van 2016!

simpele makeup

We gaan een stapje de koudere kant op, zowel qua make-up tinten als de persoonlijkheid van de Icequeen genaamd Heidi Montag! Ze was en misschien is nog wel steeds het mikpunt van de media, nadat ze deelnam aan The Hills. Vele plastische ingrepen die haar natuurlijke look deden veranderen. Ook in de serie – die ik trouwens niet heb gevolgd – verscheen ze au naturel. Een ijzige make-up look met een frosty lipgloss.

simpele makeup

Vergrootte lippen doordat je met zo’n zes lipliners aan de slag gaat, Kylie, come on gurl! Zelf gebruikte ik maar één potlood, de meest neutrale oogschaduws voor op de oogleden, wat meteen ook mijn to go look werd, omdat de eenvoud geweldig was uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Kylie Jenner Meets Cynthia in 2015!

simpele makeup

Oké, deze mag gewoon niet missen! Jett is mijn favoriete persoon op de muzikale aardbol, want zijn make-up is always on fleek. De knallende highlighter, de vurige rode lippen, maar ook de gephotoshopte huid, wat eigenlijk is opgevuld met een pore filler, haha! Ja, Jett Rebel kwam ook in 2016 voorbij in de Meets Cynthia!

simpele makeup

Een zongebruinde huid is nooit verkeerd, de nude look gaat naar Gigi Hadid! Geen oogschaduw, geen eyeliner, geen lipstick, maar een subtiele bronzy, glowing skin! Aangezette wenkbrauwen, ultralange lashes met een popping highlighter! Laten we de gouden olie door de foundation heen niet vergeten!

Weet je hoeveel artistieke looks er zich in die categorie bevinden, maar ook wat subtielere looks met een hint van een gewaagde kleur? De combinaties zijn daar eindeloos, waardoor ik ook zoveel nieuwe dingen leer, zowel de omgang met kleuren, het uitproberen van wat nieuws, als nieuwe make-up looks voor dagelijks gebruik!

Welke look is jouw favoriet?


4 Comments

 • femketje

  27/08/2016

  jij kan echt elke look rocken :D

  Reply
 • Irma

  28/08/2016

  LOVE LOVE LOVE.
  De Kylie Jenner look vind ik nog steeds stunning!

  Reply
 • Eva

  28/08/2016

  Ook natuurlijke looks staan je super!

  Reply
 • petra

  01/09/2016

  Oeh, I love it!! En je eyeliner <3

  Reply

Geef een reactie