VIDEO: HOW TO SLEUTELBEENDEREN CONTOUREN!

Voorheen had ik ook nauwelijks wat zichtbare botten daar zitten, maar omdat ik door de jaren heen wat veranderde qua postuur verschenen ineens de botjes rondom mijn hals. Niet iedereen heeft de sleutelbeenderen ongeacht de bouw van de dame of heer, maar vandaag laat ik aan jou zien hoe jij het zelf kunt nabootsen of juist meer kunt accentueren!

sleutelbeenderen contouren

Regelmatig bevind ik mijzelf voor de lens, waardoor het genoodzaakt is om vanaf het voorhoofd tot aan mijn decolleté in de make-up te zitten, omdat kleurverschil snel optreedt. Het klopt niet helemaal of je foundation lijkt juist donkerder, het lijkt alsof je teveel foundation draagt, omdat je gezicht is uitgevlakt, maar je chest niet. Om het één geheel te maken, maak ik regelmatig gebruik van de onderstaande tutorial!

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt voor de video:
– Catrice Nude Illusion Foundation Ivory
– NYX Wonder Stick Light
– NYX Highlight & Contour Pro Palette
Ben Nye Creme Highlight Ultralite
Oriflame Giordani Gold Sheer Powder
– EMITE MAKEUP Micronized Eyeshadow NECT

sleutelbeenderen contouren

Sinds ik dit heb ontdekt, ik ben weer verkocht! Ja, ik wilde mijn make-up tijd inkorten, maar elke keer heb ik nieuwe trucjes, nieuwe dingen, waardoor het allemaal langer wordt, haha. Ik ben verliefd op de highlighter, maar ook hoe de look samenvalt, daarnaast lijk je ook een stuk gebruinder, omdat het geheel klopt.

Contour jij je sleutelbeenderen?


Geef een reactie