MIJN VIJF GOEDE EIGENSCHAPPEN!

Bij sollicitatiegesprekken krijg je vaak de vraag wat je plus- en minpunten zijn, maar ik, de optimist, kijkt graag naar de goede eigenschappen van een ander. Menig man mag iemand niet, terwijl ik het juist wel met de ander kan vinden. Tijdens de #48UURLIVE kreeg ik bijzondere vragen wat mij inspireerde. Vandaag deel ik vijf goede eigenschappen van mijzelf!

goede eigenschappen

1. Loyaal. Het is één van de belangrijkste eigenschappen, vind ik. Loyaliteit is wat je familie maakt, niet hetzelfde bloed. Men onderschat loyaliteit enorm, maar als je mijn bro bent, ga ik voor je door het vuur en verwacht hetzelfde terug. Snitchen, naaien en andere ongein wordt ook niet gewaardeerd.

2. Ik ben een doener, wat mij ook ambitieus maakt op bepaalde gebieden o.a. het waarmaken van mijn dromen, denk aan het bloggen, de horror film, het verkopen van mijn schilderijen, maar ook in het ondernemen van acties.

goede eigenschappen

3. Gelukkig ben ik ook heel sociaal! Een babbeltje maken met anderen vind ik geen probleem, betrek anderen die buiten de groep vallen altijd in het algemene gesprek, zodat iedereen betrokken wordt. Ik kan ouwehoeren van het weer tot aan de make-up prijzen in het buitenland, maar ook over kunst, games en zelfs op medisch gebied. De vraag is, wil je dat horen? Haha!

goede eigenschappen

4. Van beide ouders heb ik het geërfd, namelijk creatief zijn! Dankzij mijn creatieve brein kom ik met nieuw content, nieuwe make-up looks, unieke onderwerpen, maar ook projecten in mijn dagelijks leven moeten aan de dosis creativiteit geloven. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn, want een muurtje witten op een zomerse middag, dat doe ik maar al te graag.

goede eigenschappen

5. Humor. Valse opmerkingen, draakachtig je gedragen, lekker gek doen, overal een grap van maken, maar serieus kunnen zijn op de momenten dat het moet en gewoon genieten. Je moet er zelf wat van maken, anders is het leven zwaar, heel zwaar.

Naast dat ik perfectionistisch ben, een workaholic en een familiemens, bezit ik ook de eigenschappen zoals vriendelijk zijn, goudeerlijk, behulpzaam en professioneel. Natuurlijk zijn er ook mindere charmante dingen, maar laten we het positief houden, haha! Daarom ben ik heel benieuwd naar jouw goede eigenschappen!

Welke eigenschappen bezit jij? En waar ben je het trotst op?


4 Comments

 • Irma

  30/08/2016

  Wat een leuk artikel!
  Mijn goede eigenschappen zijn: behulpzaam, relaxed en na 5 jaar je blog al te volgen mag ik mij denk ik ook wel loyaal noemen :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   30/08/2016

   JAAAAA! Gurl, jij bent loyaal! Ik vind het ook zo’n eer dat je mij na al die jaar nog steeds volgt. Much love for you! <3

   Reply
 • Kiss & Make-up

  30/08/2016

  Creatief ben jij zeker! En I love your sense of humor :-)

  Reply

Geef een reactie