FOTD: ART IS THERAPY.

Het kriebelde al een tijdje, want aan make-up sessies kwam ik de laatste tijd niet, waardoor allerlei kleurencombinaties door mijn hoofd schoten, maar helaas kwamen ze nooit aan op canvas. Toen de dag aanbrak dat ik eindelijk wat kon verrichten, had ik een blackout, maar gelukkig ben ik daar wel bekend mee de laatste tijd, haha! Ik had zin in wat blauw, maar ook grijs, een hint van wit en voordat ik het wist, was ik weer zen, want art is therapy.

ART IS THERAPY.

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Cien Foundation Shell 010
NYX Highlight & Contour Pro Palette (=gezichtspoeder + contour)

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY
NYX Stay Matte but Not Flat Foundation Powder Foundation
NYX Baked Blush Foreplay
NYX Illuminator Enigmatic

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Vivid Brights Liner Vivid Sapphire
NYX White Liquid Liner
NYX Matte Liquid Liner Black

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY
NYX Liquid Suede Lip Cream Stone Fox
GOSH Extreme Liquid Gel Eyeliners Gun Metal 003
LA Splash Lip Couture Matte Lipstick OG Ghoulish
Artdeco Long Lashes Mascara Black

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

LIPS:
KIKO Super Colour Eyeliner 107
NYX Vivid Brights Liner Vivid Sapphire
NYX Liquid Suede Lip Cream Stone Fox

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

ART IS THERAPY

Mijn drang om te make-uppen was immens groot, haha! Omdat ik zo ziek ben geweest en nog steeds niet beter ben, mis ik wat make-up uren, vandaar dat ik mijn wenkbrauwen heb ingevuld op een andere manier, ze gecorrigeerd met concealer om wat nieuws uit te proberen, maar ook de lege plekken op de ogen. Het was tijd voor wat nieuws, een uitbarsting van een tijdje niet smeren, haha! Daarnaast vroeg de badass look ook om een septum, deze is gewoon verkrijgbaar op eBay voor enkele dollars, maar voegt toch wat toe aan de make-up look. Die ombre lippen tho.. SHE BACK, almost.

Draag jij septums? Of heb jij een echte?


4 Comments

 • femketje

  31/08/2016

  GIIIIIIRL :3 zoooo awesome :D

  Reply
 • Bunnie

  01/09/2016

  wordt snel beter !!!

  Reply
 • Eva

  03/09/2016

  Ik ben echt gek op jou looks!!

  Reply
 • Irma

  07/09/2016

  AMAAAAZING.
  De brows on fleek en die septum is tof!

  Reply

Geef een reactie