Sylvie Meis Meets Cynthia!

Als een walvis lag ik gestrand op de bank, gevloerd door mijn gezondheid, waardoor ik met regelmaat gekluisterd aan de buis zit, zag één van mijn zomerse programma’s verschijnen, namelijk Linda’s Zomerweek! Met o.a. mijn favo diva, namelijk Richard Groenendijk, maar naast hem nam de dame herself plaats, Sylvie Meis Meets Cynthia!

sylvie meis

Richard is mijn held, kan smakelijk om hem lachen, de foute humor, de overdosis aan zelfspot, hij is fantastisch. Bij Linda verschijnen per aflevering twee gasten, waaronder de Nederlandse cabaretier en Sylvie. Tijdens het openhartige interview liep het kwijl uit mijn mond, niet alleen door de Zaanse mayo die Richard had meegenomen, maar ook de adembenemende make-up look die Mevrouw Meis droeg!

sylvie meis

sylvie meis

sylvie meis

Haar ooglook was niet iets wat mij trok, maar ergens maakte het de look compleet, vandaar dat ik de Too Faced Shadow Insurance aanbracht op de ogen, NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden en daaroverheen depte ik een lichte taupeachtige shimmery oogschaduw uit de Zoeva Nude Palette. Aan de buitenste ooghoeken ging ik voor een donkere versie daarvan, lichtelijk in de crease, puur om het wat aan te zetten.

sylvie meis

Met de INGLOT Eyeshadow in 342 vulde ik mijn wenkbrauwen in, gaf ze nog meer vorm net de NYX Eyebrow Cake Powder, maar maakte ook gebruik van de wax. Doordat ze volledig in de shine staat, besloot ik mijzelf ook onder te dompelen in glans. Met de donkerbruin van INGLOT accentueerde ik de rand onder mijn ogen meer, maar gebruikte Coal uit de W7 Up In Smoke Palette om het nog wat extra aan te zetten.

sylvie meis

sylvie meis

Haar eyeliner stond haar schitterend, meer een grijze, vervaagde liner, waardoor ikzelf met Coal aan de slag ging, maar helaas stond het minder charmant bij de Koning, vandaar dat ik met de GOSH Extreme Liquid Gel Eyeliner in het zwart een kleine eyeliner trok, maar het uiteinde vrij liet, zodat deze opging in rook. De NYX Wonder Pencil in Light op de waterlijn, wimpers krullen voor een laagje Artdeco Long Lashes Mascara, maar ook een toetje highlighter van de KIKO High Pigment in 33.

sylvie meis

sylvie meis

Ik depte nog wat extra Milk in de ooghoeken, daaroverheen dezelfde highlighter van KIKO, deze is nou eenmaal een plaatje! Natuurlijke nepwimpers van de Primark over mijn eigen wimpers heen en plakte deze vast met de DUO Lash Glue in Dark-Tone.

sylvie meis

sylvie meis

sylvie meis

sylvie meis

Haar foundation was SPOT ON! Een egale basis met de mooiste glow die ik tot nu toe heb gezien op de TV. Als eerst de boel primen met de Etos Aftershave Balsem, de porien dichtsmeren met de NYX Pore Filler, dat ik twee creamy stick foundations, eentje van NYC en de ander van NYX kon combineren op mijn huid. Wat extra Ben Nye Creme Highlight onder mijn ogen, voorhoofd en kin, lekker bakken met de NYX Highlight & Contour Pro Palette, zodat we de jukbeenderen daar ook meteen konden schaduwen.

sylvie meis

sylvie meis

sylvie meis

Houd je vast, want dit wordt een achtbaan! Als eerst de Etos Blush Stick in 004 op de appels van mijn wangen, met daaroverheen de NYX Baked Blush in Foreplay. Voorspel inderdaad, want de NYX Liquid Illuminator in Sunbeam nam daar boven plaats met daaroverheen weer de NYX Illuminator in Enigmatic.

sylvie meis

Om het af te toppen met een zachte, neutrale lipkleur, koos ik voor de NYX Lipstick in Orange Soda, gemixt met de Catrice Lipstick in Be Natural en een frosty lipgloss van Max Factor in Pristine Nude. Het glow gehalte is hier hoog, maar ook de simpelheid van de look. Laat de eyeliner weg, vervang deze net zoals Sylvie door poeder en het is een ideale look voor dagelijks gebruik!

Kijk jij Linda’s Zomerweek?


5 Comments

 • Kiss & Make-up

  03/09/2016

  That GLOW!

  Reply
 • Eva

  03/09/2016

  Mooie look! En die glow!! Prachtig!!

  Reply
 • femketje

  03/09/2016

  gorgeous as ever :D

  Reply
 • Irma

  07/09/2016

  WAUW DIE HIGHLIGHTER KAN JE SOWIESO VAN EEN KILOMETER AFSTAND ZIEN.
  Good lord, so pretty.

  Reply
 • petra

  10/09/2016

  Die highlighter, love it!!! Mooie look <3

  Reply

Geef een reactie