VIDEO: HOE DIKKER BLOED MAKEN!

Het duurt altijd eindeloos, maar als het weer zo ver is, dan begint de magische periode van het jaar, namelijk de feestmaanden! We beginnen met Halloween en voor de gruwelmaand heb je een goede dosis aan bloed nodig om je look te pimpen, je wonden echt te laten lijken of om het horrordecor een boost te gegeven. Ditmaal mijn eigen recept, vernieuwd, verbeterd en extra ranzig!

dik nepbloed maken

Nepbloed kun je overal voor gebruiken, zowel het opvullen van wonden als het gruwelijker maken van een look, de omgeving of de boost geven aan bepaalde wonden, waardoor ze echter lijken. Met het dikke bloed wat uiteindelijk gaat klonteren creëer je nog meer de illusie dat er iets heel ergs aan de hand is. Helaas staint het bloed wel, maar na een douchebeurt is dat weg. Het gaat niet uit je kleding, houd daar rekening mee!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het is een kwestie van de limonade koken, het toevoegen van de maizena en het goed doorroeren, waardoor het indikt. Laat dit even door pruttelen, zet het af, blijf roeren, laat de hitte eruit gaan en zet het opzij. Hoe langer je het bewaard, hoe dikker het zal worden. Ik heb het zo’n goede zeven maanden in bezit gehad, het ging niet rotten, aangezien ik het had overgepot in een pot die afsloot en hygiënisch te werk ging. Enjoy!

Heb jij weleens nepbloed gebruikt? Of zelfgemaakt?


Geef een reactie