FOTD: GO BACK IN TIME.

Het is een oudje die al een lange tijd meegaat, want de koperkleurige eyeliner droeg ik met regelmaat in het begin van mijn blog! Toentertijd was ik al bezig met het vloeibaar maken van oogschaduws om zo de vreemdste eyeliners te creëren, want in mijn tijd had je nog niet van die gekke neon kleuren en moest je zelf creatief zijn, haha! Ik spotte een oude make-up look van mijzelf en besloot het een nieuwe, maar verbeterde versie ervan te maken.

turkoois makeup

turkoois makeup

turkoois makeup

FACE
Etos Aftershave Balsem
Cien Foundation Shell 010
Ben Nye Creme Highlight
NYX Highlight & Contour Pro Palette

turkoois makeup

turkoois makeup

turkoois makeup

NYX Pore Filler
NYX Stay Matte But not Flat Powder Foundation
NYX Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam
NYX Illuminator Enigmatic
Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose

turkoois makeup

turkoois makeup

turkoois makeup

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
Morphe Brushes 35B Palette
INGLOT Eye Shadow 342
INGLOT Eye Shadow 24
TEEEZ Oogschaduw Take a Dive

turkoois makeup

turkoois makeup

turkoois makeup
NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash
NYX Jumbo Pencil Milk
NYX Eyeshadow S.O.S
GOSH Pigment Copper

turkoois makeup

turkoois makeup

turkoois makeup

KIKO Mixing Medium
Wimperkrultang
Artdeco Long Lashes Mascara

turkoois makeup

turkoois makeup

LIPS:
NYX Retractable Lip Liner in Nude
INGLOT Eye Shadow 24

turkoois makeup

turkoois makeup

De turkooizen binnenkant met de diepblauwe oceaankleur onder mijn ogen, dat blijft één van mijn favoriete combinaties als het op oogschaduws aankomt. Hallo blauwe kijkers! Doordat ik zo weinig in de make-up zit de laatste tijd, draag ik geen nepwimpers weer en gaan die van mijzelf weer helemaal opleven, vandaar dat ik ervoor koos om deze achterwege te laten. Dit moet weer mijn to go look worden, zo eenvoudig, maar zo alive!

Draag jij weleens turkoois in je make-up look?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  05/09/2016

  Blauw en goud gaan altijd zo mooi samen! En turkoois vind ik sowieso altijd geweldig.

  Reply
 • femketje

  05/09/2016

  die gouden wing :D awesome!

  Reply
 • Irma

  07/09/2016

  Aaah die Copper pigment had ik al een tijd niet gezien! Good to see it again girl!

  Reply

Geef een reactie