Last week, I was thankful for.. #118

Deze week kreeg ik het eindelijk te horen, ondanks dat ik het al een maand zelf wist, namelijk de uitslag van mijn vage klachten. Inmiddels tikken de dagen van mijn antibioticakuur weg voor de ziekte van Lyme. Er is weinig vooruitgang, symptomen zijn hetzelfde, voel mij ook nog niet echt beter, maar we blijven positief! Vandaar dat ik weer mijn nieuwe geluksmomenten op een rij heb gezet!

“Every time you are able to find some humor in a difficult situation, you win.”

Mijn schoonmaakroutine – lolly’s met kauwgom – de definitie uitslag van mijn ziekte – in de artistieke make-up – schrijven – Bob’s Burgers – bezig zijn met DIY projecten – het nieuwe project waarmee ik bezig ben voor 2017 – TiaraASMR – Mom’s homemade chilisaus – G-Eazy – Mom’s homemade zongedroogde tomaten9,500,000 views op mijn trypophobia videoHopsin – zelfgemaakte tonijnsalade – Flodder – het nieuwe album van Frank Ocean – het starten van mijn antibiotica kuur – het filmen van mijn video’smijn oude make-up lookBoer Zoekt Vrouw internationaal6800 abonnees! – Mom’s homemade kaaskoekjes – The Vampire Diaries – het maken van make-up looks – het interview van Giel met Jett Rebel – Mommy’s homemade popcorn – rustig aan doen – My Name is Earl – pinnen op Pinterest – de koudere periode die gaat aanbreken – vlogs van Qucee – vooruitwerken met video’s – Ranking the Stars – Mickelous Productions – opruimen en uitzoeken van blogzaken – het nieuwe plan voor de komende periode. (=mijn rust pakken, haha!)

Hoe was het bij jou afgelopen week? En waar was jij dankbaar voor?


2 Comments

 • Irma

  07/09/2016

  Helemaal gelijk! Juist in tijden dat het tegen zit moet je het positieve in kunnen zien.
  Daarom houd ik altijd zo van deze artikelen!

  Reply
 • Juliette

  09/09/2016

  Heel goed dat je ook nog de positieve dingen kan zien! Ik hoop dat de antibiotica snel zorgt dat het iets beter gaat.. Helaas hier ook ervaring met lyme.. Mijn vriend heeft het al een paar jaar :( Gelukkig hebben wij tegenwoordig een fijne meedenkende neuroloog (gespecialiseerd in lyme) Mocht je iets willen weten..

  Reply

Geef een reactie