KIKO MILANO GLITTER LINER!

Glitters mogen niet ontbreken in de feestperiode, maar bij mij mogen ze ook niet ontbreken in de artistieke make-up looks, want dankzij de reflecterende deeltjes wordt je make-up look naar het volgende niveau getild. Op zoek naar nieuwe glitter liners, omdat deze mijn voorkeur hebben, kwam ik een eyecatcher tegen bij de KIKO Milano!

KIKO MILANO GLITTER LINER

KIKO MILANO GLITTER LINER

KIKO MILANO GLITTER LINER

Sinds de winkel in Amsterdam zit, meerdere keren zelfs, ben ik er niet weg te slaan, vooral niet toen ik spotte dat zij ook een glitter liner in het assortiment hadden. Het dierproefvrije merk blijft mijn hart veroveren, want niet alleen de inhoud is fantastisch, maar ook het oog wordt tevreden gesteld met de moderne, matte en strakke verpakking.

KIKO MILANO GLITTER LINER

KIKO MILANO GLITTER LINER

De glitter liner zelf is ook zichtbaar, dankzij de transparante huls kun je meteen zien met welke kleur je te maken hebt. Daarop zit een matzwarte dop die vrij ruw aanvoelt, waardoor je meer grip hebt. Een klein dun kwastje die een goede hoeveelheid glitters moet doseren. Dit kun je zelf bepalen, aangezien er aardig wat uit komt!

KIKO MILANO GLITTER LINER

KIKO MILANO GLITTER LINER

KIKO MILANO GLITTER LINER

De kleur is vrij uniek, meer oranje met groen in plaats van de standaard blauw met wit. Het is een tikkeltje warmer, waardoor deze écht gaat stralen in de kerstperiode. Het eerste wat mij opviel was de royale hoeveelheid aan glitters, want bij het aanbrengen van het product zie je meteen een mooie dosis op de ogen.

KIKO MILANO GLITTER LINER

KIKO MILANO GLITTER LINER

KIKO MILANO GLITTER LINER

Ze zijn eenvoudig te verspreiden door het eerst aan te brengen met de liner en ze daarna over de plek heen te deppen. Het hardt niet uit, wordt niet krokant, maar juist egaal en natuurlijk, maar ook blijven de glitters op hun plek zitten! Een grote pluspunt omdat in sommige gevallen je de glitters met oogschaduw en al kunt verwijderen. Dat is bij de KIKO Milano Glitter Liner niet het geval!

KIKO MILANO GLITTER LINER

KIKO MILANO GLITTER LINER

KIKO MILANO GLITTER LINER

Het is de beste glitter liner tot nu toe in mijn stash, inmiddels heb ik er al drie in mijn make-up collectie zitten, want ik ben graag voorbereid op de kerstperiode waarin ik hoop te gaan knallen met make-up looks! Ik heb al heel wat in gedachten, maar heb je alvast een suggestie? Wees niet bang en laat deze gerust achter in de comments.

De KIKO Milano Glitter liner 01 is verkrijgbaar in de winkel van KIKO Milano, maar ook hun webshop voor €6,90.

Welke glitter liner is jouw favoriet? En welke kerstlook wil jij graag zien?

EDIT: De productfoto’s zijn een tikkeltje lichter gemaakt, deze waren te donker, maar de swatches + ooglooks NIET.

5 Comments

 • Irma

  07/09/2016

  Gorgeous! Ik kan nu al niet wachten op de glittery kerstlooks! Go all out girl!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  07/09/2016

  Wat doe je er leuke dingen mee!

  Reply
 • femketje

  07/09/2016

  oehhh nice :D i love me some glitter liner!

  Reply
 • Deb

  09/09/2016

  Deze heb ik ook en is ook mijn beste glitter liner tot nu toe! Kwastje is ook lekker dun en pluist niet. Ik kocht ‘em destijds speciaal voor de Kerstdagen maar vergat ‘em en heb hem nu de hele zomer gebruikt ;-) Ik gebruik ‘em vooral in mijn binnenste ooghoeken voor wat extra sparkles. Ik zal ‘em ook eens over oogschaduw gebruiken zoals jij gedaan hebt.

  Reply

Geef een reactie