AMY SCHUMER MEETS CYNTHIA!

Noem iets op van de televisie en ik durf te wedden dat ik kan zeggen waarover je het hebt, aangezien ik nu negen van de tien keer doorbreng achter de buis. Het gaat met vallen en opstaan, maar je Koning blijft positief! Hangend op de bank, spotte ik haar naam, want de comédienne is niet op haar mondje gevallen, waardoor mijn aandacht was getrokken. Hallo Amy Schumer Meets Cynthia!

amy schumer

Na een zoektochtje op het internet kwam ik een make-up parody tegen, maar spotte ik ook de schitterende en meest variërende make-up looks voor een celeb! Vaak blijven ze bij nude looks, maar Amy tilt het allemaal over een andere boeg. Een look met koper, zilver, maar ook subtielere varianten tot aan de grove smokey eyes met een felle lip. YAS GURL, YAS! 

amy schumer

amy schumer

amy schumer

Haar gezicht is flawless, dat moest ik ook nabootsen met mijn Etos Aftershave Balsem en de Pore Filler van NYX. Die gebruik ik de laatste tijd met veel liefde, want daardoor oog ik weer een stuk jonger en gezonder. Om de boel uit te kunnen blokken voegde ik twee foundations bij elkaar, namelijk de NYX Stay Matte but Not Flat Foundation in Ivory en de Cien Foundation in Shell. Deppend met de beautyblender bracht ik het royaal over het gezicht aan, zodat ik nog meer kon camoufleren met de Ben Nye Creme Highlight in Ultralite onder de ogen, neusbrug, voorhoofd en kin. Mijn kaaklijn liet ik over voor de NYX Wonder Stick in Light.

amy schumer

amy schumer

amy schumer

Het gezicht moest worden voorzien van een cake & bake moment met het NYX Highlight & Contour Pro Palette, maar ook de Stay Matte but Not Flat Powder Foundation. Met de contour palette bracht ik meer vorm in het gezicht, haalde de NYX Baked Blush in Foreplay erbij, want dat was inderdaad het voorspel, want ik bracht pas echt kleur terug in het gezicht met de Kryolan For Glossybox blush. Highlighter mag niet missen, vandaar dat ik eerst de basis opzette met de NYX Born To Glow Liquid Illuminator om deze vervolgens te fixeren met de NYX Illuminator in Sunbeam.

amy schumer

amy schumer

amy schumer

Een gezichtsuitdrukking is ook plezant! Ik ging van start met de Too Faced Shadow Insurance en als eerst de basis met de INGLOT Eyeshadow in 342 om een tandje bij te schakelen met de NYX Eyebrow Cake Powder in Taupe/Ash. Een luchtige matwitte highlighter op het wenkbrauwbot, de NYX Eyeshadow in Whipped Cream, het NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden en in de hoeken, zodat ook de oogschaduwbasis was aangelegd.

amy schumer

amy schumer

amy schumer

White, van de Ultra Pearl Mania collectie van NYX in mijn ooghoeken, Silver van de Make Up Store ernaast, maar ook stevig onder het oog, zodat de W7 Up In Smoke Palette de boel kon gaan versterken met Coal in de buitenste ooghoeken. Voor nog meer power, dipte ik wat in de Yves Rocher Eyeshadow Quad Gris Profond, zodat de matzwart wat dieper uitviel. Om alles samen te blenden voegde ik nog een beetje van de Ultra Pearl Mania oogschaduw aan in het hoekje van mijn wenkbrauw.

amy schumer

amy schumer

amy schumer

Een stevige winged eyeliner met GOSH Extreme Liquid Gel Eyeliner in Black Night, deze heeft een unieke glans die hier niet mocht missen! De Yves Rocher Intense Kajal in het zwart op de waterlijn om de look nog sensueler te maken, een stel falsies van de Max & More nepwimpers eroverheen die ik vastplakte met de DUO Lash Glue Dark-Tone, zodat ik de boel kon sealen met de Artdeco Long Lashes Mascara.

amy schumer

De gehele look is vrij aanwezig, bevat aardig wat product, maar met de lippen leek ik het langst bezig zijn geweest, Haha! Haar lipkleur is zo extravagant, had deze niet in mijn collectie, dus moest improviseren om tot een soortgelijke kleur te komen. Als eerst de NYX Retractable Lip Liner in Nude, gemixt met Pency en daaroverheen de NYX Wonder Pencil in Light om de tint op te lichten.

amy schumer

Je kunt mij wakker maken voor sushi, kunstwerken, bloed, maar ook donkere smokey eyes, want het blijft één van mijn favoriete make-up looks die eenvoudig is om na te maken. Grijze smokey eyes, zwarte, bruine of paarse, ze zijn schitterend. Haar look sprak mij zo aan door de simpele touch, de sensuele ogen, maar ook de grove nepwimpers!

Kon jij haar? En wat vind jij van Amy haar looks?


3 Comments

 • Eline

  10/09/2016

  die nepwimpers zijn mooi :O

  Reply
 • femketje

  10/09/2016

  die lashes <3

  Reply
 • Irma

  12/09/2016

  Wauw, damn girl, love the eyes!
  Eindeloos lange lashes en mooie koele kleuren! LOVE.

  Reply

Geef een reactie