HEMA FOAMING SHOWER GEL MARVELOUS.

Een blok zeep in je hand, ik houd ervan, maar dankzij Ritualiseerde ik al snel de douchefoams kennen, wat toentertijd een uniek product in hun assortiment was. Sinds enkele jaren zijn meerdere merken ermee aan de haal gegaan, waaronder de HEMA! Ze hebben een setje met verschillende bussen in hun collectie, waaronder de gouden variant, de HEMA Foaming Shower Gel Marvelous!

HEMA FOAMING SHOWER GEL MARVELOUS

HEMA FOAMING SHOWER GEL MARVELOUS

Ik was eigenlijk opzoek naar een eyeliner, maar spotte het vernieuwde schap met de nieuwe goodies, waaronder de Today I Feel Marvelous Dancing All Night with a Golden Glow Foaming Shower Gel. Een gouden flacon met de witte tekst erop gedrukt en een zilveren plastic dop, werkt in een soort van spuitflacon alleen nu met gel.

HEMA FOAMING SHOWER GEL MARVELOUS

HEMA FOAMING SHOWER GEL MARVELOUS

De substantie is spraakmakend! Het komt eruit als een haargel, maar bij aanraking van je huid, merk je al meteen dat het zich omzet in een soort van schuim. Het voelt zijdezacht aan, alsof je fluweel uitsmeert over je huid, nadat je het product hebt opgeschuimd tussen je handen. Het is vrij dikkig, stevig, maar het is makkelijk te verspreiden.

HEMA FOAMING SHOWER GEL MARVELOUS

Hoe zit het met de geur? Houd mij vast! Zwaarder dan een gemiddelde shower gel, neigt naar een parfumachtig product, maar bevat een zoetje en een goede hoeveelheid aan bloemen. Het is uniek, moeilijk vergelijkbaar met andere badproducten, waardoor het nog aangenamer is. Je hebt voldoende aan een dot douchefoam, waarmee je het lichaam insopt.

HEMA FOAMING SHOWER GEL MARVELOUS

De HEMA Foaming Shower Gel Marvelous droogt mijn huid niet uit, maar lijkt een beschermend laagje achter te laten. Zelf maak ik alsnog gebruik van een bodylotion of body butter, omdat mijn droge huid dat nodig heeft, maar sla jij wel vaker een lotion over, dan zou het met de shower gel ook prima kunnen.

HEMA FOAMING SHOWER GEL MARVELOUS

Het dierproefvrije product is een aanwinst in mijn badkamer, want dit is inmiddels alweer mijn tweede bus! Ja, ik heb er al eentje doorheen gejaagd! Zuinig in gebruik zijn douchefoams in mijn bezit niet bepaald, misschien moet ik ze niet dagelijks, week in en week uit gebruiken, haha! Als deze op is, dan komt ook nummer drie mijn stash gewoon binnen.

De HEMA Foaming Shower Gel Marvelous is verkrijgbaar in de winkel zelf als in de webshop van de HEMA voor €4.

Welke douchefoam is jouw favoriet?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  13/09/2016

  Oeh, dit klinkt goed!

  Reply
 • Irma

  13/09/2016

  Ooooh, I want this!
  Rituals vind ik toch meestal een beetje aan de dure kant, dus dit is dan ideaal.
  GO HEMA!

  Reply

Geef een reactie