NYX ILLUMINATOR ENIGMATIC.

Vloeibare highlighters waren nooit mijn ding, totdat NYX ook daar mijn mening in veranderde. Ik bleef mij daarvoor trouw vasthouden aan de poedervarianten, waardoor ik alsnog mijn appelwangen kon laten glimmen, alsof er echte sterren waren op de aarde! Ze hebben een nieuwe parel in hun collectie, namelijk de NYX Illuminator in Enigmatic!

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator Enigmatic

Wist je dat het dierproefvrije merk in november haar deuren gaat open in Amsterdam? Yeap, het is officieel, maar de exacte datum laat nog even op hun wachten. Houd daarom de Nederlandse Facebookpagina in de gaten. Sowieso is het merk verkrijgbaar online waaronder bij de Douglas.

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator Enigmatic

De highlighter komt in een compacte poeder, gehuld in een hoogglans zwarte doos met daarop de gebruiksaanwijzing, maar ook een voorbeeld van de kleur. Vervolgens heb je een plastic exemplaar in handen, inclusief een spiegeltje aan de binnenkant en een grote pan met een inhoud van 9.5g.

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator Enigmatic

Het is een verdomd unieke highlighter, oogt heel roze, komt ook vrij intens over in de swatch en pan met een mooie, royale hoeveelheid aan warme gouden shimmers. Eenmaal op het gezicht valt de kleur een stuk lichter en koeler uit, maar bevat nog wel die reflecterende deeltjes. De NYX Illuminator Enigmatic is gemakkelijk op te bouwen, maar a little goes a long way.

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator EnigmaticMet de NYX Born To Glow Liquid Illuminator in Sunbeam en de NYX Illuminator Enigmatic.

Ben je net zoals mij in to highlighter? Maak dan gebruik van de Liquid Illuminator of maak de highlighter vochtig, waardoor het gaat shinen so bright als een diamond. Breng het desnoods aan op het gezicht, gebruik een face mist en de highlighter wordt ook dan nog een keer extra geactiveerd.

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator Enigmatic

Het is trouwens niet alleen een highlighter voor het gezicht, maar gebruik deze regelmatig op het lichaam, in mijn ooglooks, waardoor het hoekje van mijn wenkbrauw ook weer tot leven wordt gebracht en zelfs haal ik het product terug op de lippen! Kortom, multifunctioneel, je krijgt een aardige dosis en ik kan niet meer zonder!

NYX Illuminator Enigmatic

NYX Illuminator Enigmatic

De NYX Illuminator Enigmatic is verkrijgbaar in de webshop van NYX voor $9(=€8), maar ook in meerdere kleuren, waaronder Choatic, Magnetic, Narcissistic en Ritualistic. Helaas verkoopt NYX uit de USA niet aan NL, maar geen zorgen, want zij hebben een speciale internationale verzending, waardoor het wel mogelijk is. Hopelijk binnenkort ook gewoon in de winkel in Damsco!

Hoe vind jij de highlighters van NYX?


5 Comments

 • Mariëlle

  15/09/2016

  Aaaah hij is mooi zeg, lovely colour & shine <3

  Reply
 • femketje

  15/09/2016

  daaaaaaamn, that glow <3

  Reply
 • Kiss & Make-up

  15/09/2016

  Wat een mooierd!

  Reply
 • Irma

  15/09/2016

  Waaaauw, so pretty!
  I think I’m in love!

  Reply
 • petra

  21/09/2016

  Supermooi!! Ze hebben een winkel dichtbij mijn werk, ik stap er dus regelmatig eens binnen, maar ga toch snel hun highlighters eens van dichtbij gaan bekijken!

  Reply

Geef een reactie