MEGA SNAPCHAT OVERZICHT #7: VOOR EN DEEL IN MIJN VAKANTIE EN VEEL MAKE-UP LOOKS!

Is het al september? Want voor mijn gevoel is het nog maar begin mei, aangezien ik vanaf dat punt in een rollercoaster ben gestapt en de tijd verdomd snel aan mij voorbij gaat. Warme, zomerse dagen, voorbereiden op mijn vakantie, een kijkje in mijn vakantie, maar ook hoe je Koning haar vakantie begint, haha! Schoonmaken, food, nog meer schoonmaken met nog meer food en hallo Primark!

snapchat cynthiakoning

Een voorproefje voordat ik de make-up in ging, want er stond een livechat op de planning! Soms zit mijn haar zo gorgeous, houd ik het zo de hele dag, heb ik aan het eind stijl haar. Nee, gewoon nee. Houd je vast voor de make-up looks die er nu aan komen, want het zijn er veel!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Mijn motto de laatste tijd: “Cake it, bake it!” en anders “CUT THEM CHEEKS BABEH! Zodra mijn gezichtbasis erop zit met foundation, concealer en de wenkbrauwen, is het tijd voor een kunstzinnige uitbarstingen met lipsticks, oogschaduws en heel veel highlighter.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning
snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning
snapchat cynthiakoning

Zodra ik achter mijn make-up tafel ga zitten, ongeacht het voor de website is of voor als ik weg moet, dan schiet ik een before foto, maar deze rampzalige collectie laat ik nu even achterwege. Het gaat nu puur om de diversiteit, de artistieke looks die worden afgewisseld met de natuurlijke varianten. Trouwens, de pin up look is nog steeds een favoriet en vele looks komen terug in de FOTD, maar ook de Meets Cynthia.

snapchat cynthiakoning

Voordat ik mijn laatste vakantie had, stapte ik met regelmaat te vroeg op de fiets, zodat ik buiten de deur kon werken met mijn gabber!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Ditmaal was de bestemming bij Naab op school, want haar klasje moest aan kant worden gemaakt, zodat zij na de zomervakantie kon beginnen in een opgeruimde, schone klas! En als ik op haar basisschool ben, dan drink ik altijd chocolademelk!

snapchat cynthiakoning
snapchat cynthiakoning

Een aantal maanden terug werkte ik met regelmaat buiten de deur, was mij aan het voorbereiden op de twee wekenlange vakantie! De reviews kon je inmiddels lezen over de Artdeco Long Lashes Mascara, maar ook The Incredible Face Mask.

snapchat cynthiakoning

En negen van de tien keer als ik buiten de deur werk, vooral als ik samen ben met Sam, genieten wij van het goede leven met o.a. de geitenkaas salade bij Le Journal. Echt waar, hun maaltijdsalades zijn goddelijk! Ik was geen fan van geitenkaas, smaakte naar een geit zoals je het dier rookt, maar zij maken er iets magisch van.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Doordat ik toentertijd de grond had gekust deed ik het wat rustig aan met hardlopen, maar pakte het na enkele maanden weer op!

snapchat cynthiakoning

De oude bes is still alive and going strong! 

snapchat cynthiakoning

Doordat ik mijn haar had gesnoeid was het kort, maar kon het meer kleur gebruiken, wat volume erin en enkele nieuw highlights! Ja, ik verf mijn haar in een Nike T-shirt en nee, ik geef geen fuck. Merkkleding ain’t mah thang.

snapchat cynthiakoning

Het liefst boven de vijfentwintig graden, zodat de zweetdruppels op mijn voorhoofd vormen, het haar op mijn hoofd in een simpele knot, oude kleding aan, oude handdoeken bij de hand, muziek op en schoonmaken alsof mijn leven ervan afhangt. Zo begin ik mijn vakantie en ik kan je zeggen, na al die jaar bevalt het mij nog steeds!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Dan krijg je dit, een make-up stash die weer up-to-date is, alles op orde, schoon en fris, want elk product wat over de datum is, is geschrapt. Oorbellen, piercings, armbanden en andere accessoires zitten inmiddels in containers, zodat ik ze duidelijk kan zien, uitzoeken en uitkiezen voor op dagen dat ik ze wil dragen!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Ik leefde er al een tijd naar uit, namelijk de Gay Parade! Richard Groenendijk was weer één van de presentatoren met Art Rooijakkers, het gouden duo. Mannen gehuld in krappe, latex pakjes, teveel glitters en zoveel liefde. Elk jaar is het weer een vermakelijk event om te bekijken!

snapchat cynthiakoning

Mijn vakantie begint met schoonmaken, maar ook mijn kledingkast moest eraan geloven en een bezoekje aan de Primark kon niet uitblijven! Nieuwe broeken om in te rotten, nieuwe patta’s voor een tientje en nog meer goodies die voorbij kwamen in de shoplog!

snapchat cynthiakoning

Dit was nog voordat ik ziek werd, althans, ik was al ziek, maar nog voor het moment dat ik helemaal uit de running was, want part two van het mega overzicht zal volgende week verschijnen! Hierin ga ik ook naar de expositie van Banksy, maar krijg je ook wat meer van de rest van mijn vakantie mee en zal ik één van mijn tatoeages onthullen. Volg mij op Snapchat, aangezien niet alles online komt op de website, alleen een selectie van de foto’s, omdat je Koning veel post, haha!

Heb jij Snap? En wat is jouw Snapchat?


2 Comments

 • femketje

  16/09/2016

  haha lol, smaakte naar een geit zoals ‘ie rook :’) amen!

  Reply
 • Irma

  16/09/2016

  OHMYGOD, die maaltijdsalade ziet er goddelijk uit!
  En is dat je nieuwe bril?
  Looks fab girl!

  Reply

Geef een reactie