VIDEO: MIJN BACK TO SCHOOL LOOK! (SFX!)

We gaan alweer een tijdje in de polder naar school, maar volgens mij is nu iedereen officieel in het kikkerlandje weer begonnen aan de basis- of middelbare school. Je wilt er tiptop uitzien voor de eerste dagen, weken en maanden van je schoolperiode, indruk maken op je squad die je aan het vormen bent, maar misschien heb je geen zin? Dan weet ik wel hoe ik jou kan matsen!

back to school look

Het is van belang dat je wel je diploma haalt, daarnaast denk ik niet dat je moeder of vader er elke keer blijft intrappen, maar het is het proberen waard, haha! Maar serieus, ik heb mijn diploma, haal die van jou ook even. Daarnaast kun je deze look ook gebruiken voor de zieke en geïnfecteerde personages, maar ook zombies.

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

back to school look

back to school look

De producten die ik heb gebruikt:
– Ben Nye Master Bruise Wheel
– Ben Nye Sweat & Tears
– Make-up spons
– Goedkope schilderkwast
– Zoeva Soft Definer

back to school look

back to school look

De look is verdomd eenvoudig om na te maken, gewoon een beetje rood aanbrengen, goed blenden, zodat je weinig lijnen ziet om het natuurlijker te maken. De Sweat & Tears eroverheen die trouwens van Mehron is, niet Ben Nye zoals ik in de video zeg – oeps! – om de zweetdruppels en het klammige effect na te bootsen en dat is het! Wild haar, verwilderde outfit en je bent helemaal compleet. Succes op school dolls, doe je best!

Hoe zag jouw back to school look eruit?


One Comments

  • femketje

    18/09/2016

    het ziet er wel pretty real uit als je het mij vraagt :D

    Reply

Geef een reactie