MEGA SNAPCHAT OVERZICHT #8: BANKSY, MIJN TATTOO EN LYME.

Het overzicht van de vorige keer was al redelijk lang, vandaar dat ik het besloot op te splitsen, want dit is namelijk het vervolg ervan! De rest van mijn vakantie, waaronder een bezoekje aan de expositie van Banksy in Amsterdam, hangen in de Bijenkorf, bikken for life, maar ook het ziekenhuis leven begon, nadat ik out ging halverwege de tweede week van mijn welverdiende vakantie.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Een vakantie die bestond uit lekker eten, creatief bezig zijn en voornamelijk genieten! Toentertijd verscheen een documentaire van Banksy op televisie, wij hadden deze opgenomen en onder het genot van homemade food bij Mom bekeek ik dit prachtige exemplaar. Mijn liefde voor kunst is de afgelopen maanden extreem toegenomen. Liefde voor food was altijd al strong.

snapchat cynthiakoning

VACAYCAY! Sims 4 met popcorn on the side, coke on the rocks en ongegeneerd urenlang gamen. Gewoon, omdat het kan!

snapchat cynthiakoning

Het is dat ik allergisch ben voor bloemen in verband met mijn hooikoorts – dus als je mij ooit romantisch wilt verrassen, food is altijd goed, bloemen zijn een no go – maar het is adembenemend – letterlijk en figuurlijk, haha! – uitzicht in de bloemenwinkel. Zo fel, zo intens, ah. Hopelijk gaan ze ooit nepbloemen maken in dit soort tintjes. We waren hier trouwens, omdat we een cadeautje nodig hadden voor mijn oma aan mijn vaders kant.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Een aantal make-up looks op een rij! Opnieuw die variatie, de kleurencombinaties, maar ook de subtiele glow en de highlighters die je niet mag missen, haha! Alle looks zijn verschenen in de FOTD, maar ook de categorie met de Meets Cynthia!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Maar meestal gaat het zo! Eerst de before, want ik vind het supertof om de before foto te zien, vooral hoe je alles kunt wegmoffelen onder lagen concealer, foundation, maar ook hoe je gezicht veranderd met make-up en toch hetzelfde blijft. Snap je?

snapchat cynthiakoning

Even een drankje doen met mijn broeder van dezelfde moeder. IJskoffie bij de HEMA, goals.

snapchat cynthiakoning

Aangekomen in Amsterdam bij de Beurs van Berlage waar Naab en ik de expositie gingen bekijken van de anonieme graffiti artiest, namelijk Banksy. Houd je van kunst? Of wil je gewoon wat anders? Ga nu nog naar zijn expositie, is je geld waard!

snapchat cynthiakoning

Dit was mijn favoriet die er hing, namelijk Guantanamo Bay. Het schilderij sprak mij zo aan, vooral hoe je de krabbelende golven ziet, het mooie uitzicht met de laaghangende zon en dan de gevangene met handboeien om, op zijn knieën geblinddoekt is. Je kunt het schilderij op meerdere manieren interpreteren, want zelf zie ik de media die liever een foto schiet van de hulpeloze man, omdat het plaatje er naar is en niet om een helpende hand te bieden.

snapchat cynthiakoning

Tegenwoordig is social media heel sterk, haalt veel negativiteit aan en beschuldigt men van gruwelijke praktijken zonder daadwerkelijk over achtergrondinformatie te beschikken, waardoor levens zonder pardon worden verwoest, zolang zij maar de eerste zijn met het ‘nieuws.’

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Na de expositie van The Art Of Banksy moesten we even bijtanken in de Bijenkorf, want daar hebben ze lekkere frozz! Frozz is bevroren yoghurt en daarbij kun je verschillende toppingen kiezen, waaronder chocolade, walnoten en aardbeien.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Als de familie Koning in Amsterdam is, dan scoren we altijd – meestal ik – een koffie bij de Starbucks, gaan we door naar de boekenwinkel, passeren we de SIX, maar ook de KIKO en bij die laatste winkel ging het even mis. Ja, ik kocht weer enkele make-up goodies, maar die gele oogschaduw, houd mij tegen!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Het zijn echt tinten voor in de herfst, warm, maar ook heel verfrissend, alsof ik de sinaasappel met kruidnagel al kan ruiken. De bladeren die uit de bomen vallen, maar ook de maan die zo mooi schijnt. Ah, shoplog komt er nog aan!

snapchat cynthiakoning

Lana Del Rey, she’s mah gurl de laatste tijd! Het album Honeymoon staat al voor enkele weken op repeat, sowieso kan ik ook het album Ultraviolence waarderen.

snapchat cynthiakoning

Augustus heeft mixed feelings, want in één van de eerste weken is de sterfdag van een vriendin, aan haar droeg ik ook het artikel toentertijd op. Als je mijn blog al een lange tijd volgt, weet je dat ik tatoeages heb op niet zichtbare plekken, deze is daar één van. Althans, dit is eigenlijk de enige tat die ik tot nu toe heb. Mijn witte tatoeage is inmiddels verdwenen. Het zijn drie kleine sterren en elke ster staat voor een letter van haar bijnaam. May she rest in peace.

snapchat cynthiakoning

Sushi mag niet missen na zo’n lange tijd! Helaas was dit ook mijn laatste ronde, aangezien ik vervolgens bijna out ging in het restaurant. Voor de tweede keer dat ik goed weg viel, waardoor ik terug besloot te gaan naar de dokter. Oh, als ik dit weer zie, ik wil weer sushi kanen!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Nadat ik weer gestrekt ging, besloot ik samen met Naab mijn ogen te controleren bij de opticien, want misschien kwamen de klachten daar vandaan. Eenmaal bij de brillendokter, test één doorstaan, mee naar achter en daar doorstond ik nummer twee, niet te weten dat ik inderdaad een bril nodig had. Ik wilde een eenvoudig en simpel montuur, maar nog wel steeds mij, strak en modern, gewoon lekker zwart en RayBan look-a-like.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Toen kwam dit. Ziekenhuis bezoekjes, hier was ik nog bij de neuroloog, maar mijn hersenscan en hersenfunctie scan waren beide in orde, toentertijd was ik nog aan het uitvogelen wat ik had, maar inmiddels ben ik erachter dat het om de ziekte van Lyme gaat. Helaas ben ik nog druk bezig met het vervolg ervan, aangezien doktoren mij nog steeds niet willen geloven dat ik écht de ziekte van Lyme heb, ondanks dat mijn bloeduitslagen bevestigen dat het inderdaad om Lyme gaat. So stay tuned.

https://www.youtube.com/watch?v=BbsaZrAsLkY

https://www.youtube.com/watch?v=BbsaZrAsLkY

In de tussentijd deed ik een stap terug, vanwege de symptomen die bij de ziekte komen kijken. Ik ga steeds gestrekt en ben voortdurend misselijk en duizelig, maar probeer tot het één en ander voor elkaar te krijgen, waaronder het nieuwe project wat in de oktobermaand wordt gereleased. Wil je weten wat het is? Check dan dit artikel en dan het stukje onderin!

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

Het was ook weer tijd voor nieuwe special effects make-up, want hoe moeten we terug naar school op een fabuleuze manier? Well hun, what about helemaal niet naar school gaan? Hahaha damn, de slechte invloed die ik heb.

snapchat cynthiakoning

snapchat cynthiakoning

De afgelopen periode is het chaotisch geweest, maar het heeft mij ook meerdere inzichten gegeven, aangezien ik gedwongen werd om te minderen met werken doordat ik te ziek ben. Hierdoor probeer ik dingen af te wisselen, het rustig aan te doen en mijn hoofd kan ik volledig leegmaken op een wit canvas. Schilderen is iets wat ik met veel liefde, passie en emotie doe, waardoor het ook zo rustgevend is. Ah, love it.

snapchat cynthiakoning

Op Snapchat probeer ik je een kijkje te geven in mijn persoonlijk leven, zo update ik daar veel over mijn gezondheid, maar ook mijn make-up looks die online komen of gewoon voor mijzelf zijn. Wil je up-to-date blijven, add me Snapchat CynthiaKoning! Lang niet alle foto’s verschijnen op de website, zodat ook Snapchat een apart platform blijft, daarnaast publiceer ik niet de video’s, aangezien die Engelstalig zijn.

Heb jij Snapchat? En wat vind jij leuk om te zien op het social media platform?


3 Comments

 • femketje

  26/09/2016

  die bril staat je echt gaaf :D

  Reply
 • Irma

  26/09/2016

  Aaaah, love it!
  Altijd leuk om foto’s met Sam te zien en natuurlijk SUSHI. <3

  Reply
 • Jessica J.

  26/09/2016

  Liefde voor sushi en Lana Del Rey! ♥ Fijn dat je je snapchatoverzichten op je blog post, want zelf gebruik ik de app niet; loopt namelijk zooo moeizaam op mijn telefoon. Instagram Stories gaat gelukkig iets vlotter.

  Reply

Geef een reactie