Last week, I was hella PISSED, but still hella thankful for.. #121

Ik sta op het punt om mijn ogen eruit te trekken en vervolgens het hart – iets teveel TVD gepeekt – want we schieten geen klote op bij het ziekenhuis. Het standaard zinnetje dat een daas geen Lyme kan overbrengen geeft mij genoeg frustratie om de kloppende slagaderen uit de nek te trekken van de dokter die ik voor mij heb. Moedeloos. Toen ontving ik het ontzettend lieve kaartje van Irma, at ik de lekkere chocolaatjes van de Nagelfabriek en hield ik de ontvangen magazines van NYXCosmeticsNL in mijn hand voor de juiste ontspanning. Ja, jullie zorgen ervoor dat deze periode draagbaarder is! Last week, I was still thankful for..

lyme

Verven van mijn deur – The Vampire Diaries – Mom’s homemade zongedroogde tomaten – schrijven – de mini video’s van  Chris Crocker – zure appels – Bob’s Burgers – pepernoten – Lady Gaga’s nieuwe muzieknummer – schilderen – M&M’s – Mom’s homemade lasagne – het lieve kaartje van Irma! <3 – voice over gesprekken op WhatsApp – 6900 abonnees! – homemade tonijnsalade met zongedroogde tomaten – het zonnetje meepakken – Pinterest – homemade popcorn van Mom – heldere avond met sterren – INGLOT Eyeshadow in 63 – Sunday Night Football – het ‘onthullen’ van het projectJett Rebel – Utopia – de dagen aftellen naar Halloween en kerst – het lezen van magazines – de video die inmiddels op 10,100,000 staat! – de herfstkleuren – uitkijken naar Shameless!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

 • Irma

  28/09/2016

  Aaaw, Cynth! Ik ben heel blij dat ik je dag een beetje beter heb kunnen maken!
  Bedankt voor je lieve mailtje doll!
  En ik blijf uit nieuwsgierigheid steeds je shop in de gaten houden! Ben heel benieuwd naar je project!

  Reply

Geef een reactie