VIDEO DIY: LUSH ZEPEN OPBERGEN!

Het is één grote plakkerige massa wat goddelijk ruikt, maar doordat al mijn Lush zepen in papiertjes zijn gewikkeld, plastic folie, maar ook tissues is het een chaos geworden. Ze gingen minder sterk ruiken, verkleurde en werden minder plezierig om te gebruiken, vandaar dat ik opzoek ging naar een nieuwe oplossing om mijn stash te organiseren! Vandaag laat ik jou mijn methode zien!

lush stash

Bij Lush heb je tinnen bakjes die je speciaal voor je Buffy of andere massagebars kunt aanschaffen, maar helaas hebben zij niets voor hun zepen. Het zou een uitkomst zijn als ze dat zouden ontwerpen, omdat het dan nog leuker is om dit iemand cadeau te doen + geen chaos en altijd schone zeepjes. Vandaar dat ik dankzij mijn vader zelf aan de slag ging, want de MacGyver in ons werd aangewakkerd door het zien van de plastic bakjes bij de Action!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het is zo goedkoop, maar ook zo eenvoudig! Nu ik mijn wimpers organiseer, maar ook mijn sieraden, waaronder armbanden en oorbellen, merk ik hoeveel ruimte ik bespaar, maar hoe schoon alles blijft en hoe makkelijk je alles weer terug vindt. Het is ideaal, omdat je ook de bakjes mee kunt nemen voor als je ergens anders slaapt, maar denk ook aan het opruimen van je bath bombs, hair bars en meer! Gooi de plastic bakjes eens in de zoveel tijd in de vaatwasser, zodat de boel weer fris en fruitig is, maar ook om de bacteriën te doden.

Hoe ruim jij je Lush producten op?


One Comments

  • Linda

    04/10/2016

    Wat een goed idee. Ik doe ze nu altijd in ziplock zakjes van de Ikea, maar dat ziet er zo rommelig uit. Dit ga ik ook doen, bedankt voor de tip.

    Reply

Geef een reactie