VIDEO: HOE MAAK JE GOEDKOPE GELATINE WONDEN!

Voor mijn horror film die ik publiceerde in het begin van maart 2016, namelijk “Help Yourself” had ik een klein budget, waarvoor ik veel moest improviseren, het uiterste uit mijzelf moest halen en dingen in elkaar moest knutselen. Dat gold ook voor de sets, maar ook de wonden! Vandaag laat ik jou zien hoe ik de wonden maakte uit een bepaalde scene die je zelf mag zoeken!

goedkoop wonden halloween

Het is een hele klus om de gelatine te maken, maar als je een juist recept opzoekt, dan kom je al een heel eind. De rest is vrij simpel, begin op een goed oppervlak wat egaal is, vorm je wonden en vul ze in met kleur. Zelf ging ik voor snijwonden die *SPOILER* je zelfstandig dicht moet nieten in mijn interactieve horror film. Wil je weten waar de scene zich afspeelt? Begin hier je journey!

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Doordat je de wonden zelf maakt, ben je goedkoper uit, kan je veel meer kanten op, aangezien jij degene bent die eraan kunt sleutelen. Zo kan je hele diepe wonden maken waarbij je het extreem luguber kan maken, maar ook heel oppervlakkig, bijvoorbeeld een schaafwond, een kogelgat of iets anders. Je plakt de protheses erop, vult ze verder in en voegt er bloed aan toe. Tada, je wond is compleet én heel gruwelijk. Missie behaald.. Over missies gesproken, start hier jouw eerste!

Heb jij de film al gespeeld?


One Comments

  • femketje

    09/10/2016

    super handige tutorial :D ik ga dat eens proberen!

    Reply

Geef een reactie