Last week, I was thankful for.. #123

Nu ik weer van mijn medicatie af ben, vloeit de alcohol weer rijkelijk. Joke, dat is niet waar, want ik ben nog steeds intolerant voor alcohol, maar een cola met whiskey of rum kan ik niet laten staan. Uren in de make-up, nieuw record, een schitterend – letterlijk en figuurlijk – eindresultaat, maar ook een goede genadeklap waar ik nog steeds herstellende van ben, vanwege de lange werkdagen die ik maakte. Een verdomd lekker weekend, maar een leuk einde met mijn Koning Squad en de Packers! Good day thankful 123!

thankful 123

Zure mandarijnen – achter de schermen aan het werk – Lady Gaga – verse appels – bezig met mijn projecten – het verbreken van een nieuw make-up record – het maken van The Joker in FULL GLAMYelawolf – het opruimen van mijn beauty stash – mijn haar die gezonder wordt – de nieuwe NAKED palette van Urban Decay – mijn bril op sterkte – 7,000 abonnees! – cola met rum – G-Eazy – het verzamelen van producten die ik niet meer gebruikt voor de familie – het doen van research – schilderen – het hebben van een zalig weekend – het zelf bezoeken van mijn postbus – sterrenhemel – een goede make-up dag – 10,400,000 views op mijn video! – de nieuwe oogschaduw van Yves Rocher – Mom’s homemade bakpao – het uitmesten van mijn make-up stash – de gezellige livestream – Sunday Night Football – mijn Koning Squad! <3

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

Geef een reactie