NYX BAKED BLUSH FOREPLAY!

Het wordt kouder, waardoor de gezonde, ijskoude blos bij mening man op de wangen verschijnt, maar niet bij mij dankzij de hoeveelheid concealer, foundation en wat ik nog meer draag, haha! Het is een pareltje die met regelmaat in mijn FOTD’s verscheen, namelijk de NYX Baked Blush, maar ook bronzer én highlighter in één. Ja, we maken het extra spannend vandaag!

NYX Baked Blush Foreplay

NYX Baked Blush Foreplay

Oké, ik moet eerlijk toegeven dat de verpakking mij helemaal had ingepakt. Oh, wat een leuke woordgrap. Het chique, plastic doosje gehuld in zwarte accenten, transparante deksel, zodat je het bolletje van de blush al kunt zien zitten. Maak je het product open, spot je het schattige strikje, toen was ik al verkocht.

NYX Baked Blush Foreplay

NYX Baked Blush Foreplay

Je zou haast denken dat het een hele warme, rozige blush is, maar dat valt uiteindelijk op de appels van je wangen wel mee. Ik had exact hetzelfde met de NYX Illuminator in Enigmatic, wat trouwens een gouden combo is met deze blush. Het is een perzikroze kleur met een gouden shimmer die je ook terug ziet op het gezicht, waardoor je een highlighter kunt overslaan.. said no one ever, maar het is wel mogelijk.

NYX Baked Blush Foreplay

NYX Baked Blush Foreplay

NYX Baked Blush ForeplayGecombineerd met de NYX Illuminator.

De blush is heel subtiel, een vrij zachte kleur, waardoor de dames en heren die juist een natuurlijke blos willen hebben hier uitstekend mee uit de voeten kunnen. Maar ben je net zoals mij en schrikken zelfs de horrorclowns van de vurige konen, dan ben je ook bij Foreplay aan het goede adres! Perfect gepigmenteerd, want ook bij de eerste veeg worden de shimmers geactiveerd, makkelijk op te bouwen en ook weer af te bouwen indien dat nodig is.

NYX Baked Blush Foreplay

NYX Baked Blush Foreplay

Als bronzer zou ik het zelf niet kunnen gebruiken, omdat het echt een tint is voor meer kleur in het gezicht, maar als highlighter kan je het ook zeker een kans geven! Wist je dat je ook de Baked Blush nat kunt aanbrengen voor meer intensiviteit?

NYX Baked Blush Foreplay

NYX Baked Blush ForeplayGecombineerd met een highlighter.

Foreplay is een blush die bij veel looks past, dankzij de frisse tint, zowel bij een rode lipstick, ondanks dat het roze is, als bij blauw, maar ook de artistieke looks in mijn geval. Het is nogal tricky om dan een kleur voor je wangen uit te kiezen, maar deze heeft hier geen enkel probleem mee. Het sluit zich aan je make-up look, waardoor deze mooier uitvalt.

NYX Baked Blush Foreplay

Het is een schitterende, letterlijk en figuurlijke, blush, vooral hoe zacht deze kan uitpakken, maar ook hoe de shimmers naar voren komen. Dit zijn geen chunky stukken, maar juist heel fijntjes. Daarnaast test NYX niet op dieren, dus mij kan je niet blijer maken! Foreplay is één van de elf tinten die bij de Douglas verkrijgbaar zijn, dus neem een kijkje en zoek jouw kleur!

De NYX Baked Blush in Foreplay is verkrijgbaar bij de Douglas voor €8,80.

Heb jij een baked blush in jouw stash? En welke is jouw favoriet?


3 Comments

 • Irma

  14/10/2016

  Oooooh deze is mooi!
  Gaat zeker op mijn verlanglijstje :)

  Reply
 • Mariëlle

  14/10/2016

  Hij is mooi zeg!! Ik vind de verpakking ook erg leuk :)

  Reply
 • femketje

  15/10/2016

  die is echt super pretty :D

  Reply

Geef een reactie