VIDEO: KOOP JOUW HALLOWEEN ITEMS IN MIJN SHOP!

De visagie opdrachten vliegen mij massaal rondom de oktober- en novembermaand om de oren! Van de Joker tot aan de gruwelijke snijwonden, kogelgaten, maar ook de sugar skulls en hoe ik de liters nepbloed aanmaak als ik zin heb in een slachtpartij. Het lukt mij niet om men op te maken qua tijd, maar daarom kan ik jou dit jaar op een andere manier helpen door protheses en bloed te verkopen in mijn Etsy shop!

halloween producten

Nee, ik ben geen vampier, maar ik kijk wel iets te verlekkerd op de foto naar de zak met bloed, haha! Het heeft even geduurd voordat de video online kwam, aangezien aan de producten een houdbaarheidsdatum zit gebonden, waaronder het nepbloed. Het is mogelijk om jouw bestelling te plaatsen in de webshop tot en met woensdag 26 oktober 2016, zodat alles de volgende dag kan worden afgerond, een deel kan worden verzonden en vrijdag de laatste dingen de deur uit kunnen en voor Halloween bij jou op de mat liggen!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het gaat om latex protheses, dit zijn wonden die je moet opplakken, vervolgens zelfstandig moet invullen, maar de tutorials daarvan worden deze week gepubliceerd, zodat je een idee hebt hoe het ook kan en een goede lading aan nepbloed! Ik verkoop twee soorten protheses, namelijk de snijwond en een kogelgat, maar ook een zak nepbloed. Pas op, er is een kleine hoeveelheid van de items, dus wees er snel bij! Shop hier jouw items!

Heb jij al een kijkje genomen in de webshop?


One Comments

 • Renate

  16/10/2016

  Wat een tof idee!
  Ik heb zelf niet zo heel veel met halloween, wel vind ik het steeds leuker, maar ik kan me voorstellen dat mensen die het wel heel leuk vinden hier echt iets aan hebben!
  Ik ben stiekem wel heel nieuwsgierig naar de filmpjes hoe je dan zo’n wond er realistisch uit laat zien haha!

  Reply

Geef een reactie