Last week, I was thankful for.. #124

Hoe dichter we bij Halloween komen, hoe drukker mijn schema weer wordt! Van het maken van protheses, make-up looks tot aan toffe samenwerkingen met leuke eindresultaten. Het was ook de week de lancering van mijn Halloween webshop waar jij jouw Halloween goodies kunt aanschaffen! Ik spring weer in het diepe, loop misschien iets te hard van stapel, maar ben blij dat ik al meer gedaan krijg qua werk! Ondertussen genoot ik van Sunday Night Football, schildersessies en lasagne van Mam, last week, I was thankful for..

thankful 124

Victory Monday – mandarijnen –  het maken van prothesesYelawolf – schoonmaken – schilderen tot in de late uurtjes – Snowfairy douchegel + de massagebar – achter de schermen werken – de hulp van Mariska – WikiHow gaat officieel mijn video’s gebruiken voor tutorials OCC Lip Tar Technopagan het openen van mijn Halloween shop op Etsy! – Mom’s homemade lasagne – druiven – de livestreams van MickelousProductions – carpaccio – het maken van Halloween tutorials – Utopia – zelfgemaakte popcorn – het lakken van mijn nagels – verbouwen van mijn kamer – het spotten van de volle maan – CSI Miami marathon – Sunday Night Football – homemade quiche bij Mom – chocoladeletter – drankje doen met mijn broeders – vooruitwerken – Hugo Boss Bottled – het reinigen van mijn stenen – chocolademasker van de Kruidvat – de piek in mijn statistieken door Halloween!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Irma

  18/10/2016

  Whuuut WikiHow heeft je video gebruikt? En gaan ze dat nu vaker doen?
  That’s a big deal girl! Congrats!

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/11/2017

   Ja, ze hadden mij gemaild en vroegen om toestemming! Als het goed is wel! :)

   Reply

Geef een reactie