FOTD: JUST SOMETHING SIMPLE.

Weet je nog dat ik zei dat het zo goed ging met mijn make-up? Inmiddels is het niveau aardig gestagneerd, maar zolang ik niet terugval in meh-make-uplooks, kan het ermee door. Ik besloot terug naar de basis te gaan, iets subtiel, gewoon een neutrale make-up look met een koraalkleurige lipstick en veel highlighter om mijn droge huid te verbergen. Works like a damn charm!

neutrale make-up

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Cien Foundation Shell 010
Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose
NYX HD Finishing Powder

neutrale make-up

neutrale make-up

neutrale make-up
NYX Highlight & Contour Pro Palette
NYX Mineral Stick Foundation Light Pale
NYX Liquid Illuminator Born To Glow Sunbeam
NYX Illuminator Enigmatic

neutrale make-up

neutrale make-up

neutrale make-up

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
INGLOT Body Pigment Powder 180
INGLOT Eyeshadow 355
INGLOT Eyeshadow 342 (=brows!)

neutrale make-up

neutrale make-up
KIKO Mixing Solution
NYX Matte Liquid Liner Black
NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash
NYX Eyeshadow S.O.S.

neutrale make-up

neutrale make-up

neutrale make-up

NYX Eyeshadow Whipped Cream
Everblinks Nepwimpers Bombshell Eyes + DUO Lash Glue Dark-Tone
Artdeco Long Lashes Mascara

neutrale make-up

neutrale make-up

neutrale make-up

LIPS:
Max Factor Lipfinity Lipstick

neutrale make-up

neutrale make-up

neutrale make-up

Ja, ik weet ook niet hoe ik van teal tinten naar bloedspetters weer kan overspringen naar oranje, groen, geel om vervolgens weer bij zoiets natuurlijks uit te komen, haha! Trouwens, dat foute printje tho! Doordat ik in de Joker make-up heb gezeten, voor een verdomd lange tijd, is mijn huid extra geïrriteerd en wat doe ik dan? Juist’m, veel highlighter om de boel te maskeren, zodat je de vellen niet aan mijn huid ziet hangen, aye!

Wat is jouw to go look op dit moment?


3 Comments

 • Irma

  21/10/2016

  So pretty!
  Die lipstick is schitterend!
  En die stick foundation van NYX, hoe bevalt die?

  Reply
 • femketje

  21/10/2016

  simpel is daarom toch nog damn pretty :D

  Reply
 • Petra

  23/10/2016

  Highlighter voor de droge huid te maskeren… good to know ;)
  Supermooie look, helemaal mijn ding!

  Reply

Geef een reactie