FARRAH ABRAHAM MEETS CYNTHIA!

In Amerika is het een groot probleem, namelijk tienermoeders, vandaar dat zij de ernst erin wilde laten zien met het programma 16 & Pregnant. Het was zo’n succes dat Teen Mom, de dames uit het eerste seizoen een tweede show kregen, waaronder de dame herself, misschien wel één van de meest gehate deelnemers, namelijk Farrah Abraham Meets Cynthia!

farrah abraham

Ondanks dat de make-up look heel aanwezig is, bevat het in mijn geval weinig producten. Een subtiele, maar klassieke make-up look, gecombineerd met een heftige lipkleur, waardoor het ook heel neutraal en dagelijks kan worden, wat afhangt van de tint die jij op dat moment kiest! Farrah is geen lieverdje, maar haar outfits en make-up looks, yas gurl.

farrah abraham

Mijn make-up basis zette ik erop met de Etos Aftershave Balsem, maar voor op mijn ogen koos ik de Too Faced Shadow Insurance. Een gezichtsuitdrukking met de INGLOT Eyeshadow in 342 als basis, zodat ik met de NYX Eyebrow Cake Powder in Taupe/Ash er meer diepte aan mijn wenkbrauwen kon geven. De KIKO Eye Shadow 118 vochtig maken met de KIKO Mixing Solution, zodat het een egale, shimmery oogschaduw wordt op de oogleden die ik zowel in de crease als ooghoeken vervaagde.

farrah abraham

farrah abraham

farrah abraham

Toevallig zag ik haar make-up look in een aflevering voorbij komen van het nieuwe Teen Mom seizoen, waardoor ik niet echt haar winged eyeliner kon spotten, maar het leek erop dat het een staart had. Met de NYX Matte Liquid Liner in het zwart voegde ik een sensuele liner toe, de NYC gelliner op de waterrand en de INGLOT Eyeshadow in 342 smudgend daaronder. De Artdeco Long Lashes Mascara zigzaggend tussen mijn wimperharen en de Primark “Full Look” nepwimpers daarbovenop.

farrah abraham

farrah abraham

Het enige wat ik nog miste was de highlighter in het wenkbrauwhoekje die ik combineerde met de NYX Eyeshadow in Whipped Cream en de KIKO Eye Shadow in 118 voor een semi-mat effect. Dat deed ik niet bij de lippen, want daar was het all shiny baby, maar voordat ik mijn lippen ging stiften, bracht ik mijn foundation basis aan.

farrah abraham

farrah abraham

Je kent het wel, de Cien Foundation in Shell 010, daaroverheen de NYX HD Photogenic Concealer met nog wat van de NYX Mineral Stick Foundation in Light Pale rondom mijn kaaklijn. Lekker bakken met de NYX HD Finishing Powder, zodat ik mijn jukbeenderen een maat kleiner en hoger kon shapen met de NYX Highlight & Contour Pro Palette om vervolgens de kleur terug te halen met de Bellàpierre Mineral Blush in Desert Rose.

farrah abraham

Over shinen gesproken, de Etos Highlighting Illuminizer op de hoge punten in het gezicht, wat extra rondom mijn jukbeenderen om de KIKO Eye Shadow in 118 weer terug te halen en de vloeibare highlighter ermee te fixeren. Ja, killer glow! Een rode lipbasis, namelijk Redrum van Jeffree Star met daaroverheen de lipgloss van Max Factor in Polished Fuchsia.

farrah abraham

Een rokerig bruin effect onder de ogen, een klassieke winged eyeliner daarboven, highlighter game is strong, maar ook de glossy, rode lippen vind ik wat hebben. Ik heb het met Farrah Abraham te doen, ergens vind ik het zo zielig voor haar, maar moet eerlijk bekennen dat ze ook het bloed onder mijn nagels vandaan haalt, haha!

Wie is jouw favoriet van Teen Mom?


One Comments

  • Irma

    22/10/2016

    Farrah is nou niet mijn favoriete Teen Mom, maar ze ziet er wel altijd full glam uit!
    Pretty look girl!

    Reply

Geef een reactie