VIDEO: WAAR IK MIJN HALLOWEEN/SFX PRODUCTEN KOOP!

Met bloed, zweet en tranen, alhoewel het laatste vrij moeilijk was, omdat mijn ogen uitdroogden van de lange computersessies, maar ik heb heel wat uur en werk erin gestopt om fatsoenlijke special effects make-up producten naar Nederland te laten verschepen! In de periode dat ik begon was er nauwelijks wat in Nederland te vinden of iemand die naar Europa verstuurde, dankzij alle research heb ik mijn websites en winkels op een rij gezet waar ik mijn ranzige items aanschaf!

halloween producten kopen

Het is nou eenmaal lastig om producten van een redelijke kwaliteit te kopen, maar het is wel mogelijk, doordat Halloween ineens ons land overneemt. Natuurlijk kan je vanuit het buitenland het laten verschepen, pas op voor de verzendkosten, deze gaan omhoog na mate je meer besteld, maar ook de invoerkosten kunnen erbij komen. In Nederland is het mogelijk om SFX producten te kopen, maar de items gaan vaak qua prijs een keer over de kop.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Die intro tho, the shade tho, oh. Het is iets wat al jaren speelt, van bloggers tot aan YouTubers, maar ook ‘vrienden’ die elke keer weer rondom Halloween terugkeren en vragen op mij afvuren waar zij hun items kunnen aanschaffen, wat je het beste kunt kopen, de verschillen, hoe het werkt, hoe je het moet verwijderen of ik ze wil helpen en wat krijg ik ervoor terug? Niks. Men ontkent alles, ze hebben het zelf uitgezocht en ga zo maar door. Ik ben er klaar mee, het komt mijn strot uit dat iedereen maar misbruik van mij maakt en nooit de credits deelt. I rather risk it all, then play it safe, be aware. Ik wacht jullie op in 2017. Deel de credits en happy shopping!

Check trouwens ook de categorie special effects makeup aan de zijkant voor meer informatie over looks, hoe producten werken, maar ook reviews van de SFX producten die op de website zijn verschenen!


One Comments

  • Kiss & Make-up

    23/10/2016

    Niet leuk dat jouw tips/stuff gewoon gebruikt wordt zonder credit :-(

    Reply

Geef een reactie