Last week, I was thankful for.. #125

Lange dagen aan het werk, bezig met de Halloween looks, maar ook de week aan video’s op het Nederlandse kanaal! Voor het eerst ging ik weer naar iets buiten de deur, althans, naar iets verder weg van huis, na mijn weg-kop-moment in het restaurant, eet ik weer meer en voel mij langzaamaan opknappen. Het gaat met babystapjes, maar er is vooruitgang, aye! Dat moest gevierd worden met de eerste kerstshow in de buurt, waar de automaat mijn favoriet is, haha! Last week, I was thankful for..

thankful 125

thankful 125

thankful 125

thankful 125

Uitslapen – homemade tonijnsalade – pepernoten – het hebben van een nieuwe werkplek – het verlengen van mijn blog host – herfstachtige dagen – het wassen van mijn make-up + SFX kwasten – Hopsin10,500,000 views op mijn trypophobia handhet bikken van Rolo’s en Lions – het bezoeken van de kerstshow in Ermelo7100 abonnees! – gourmetten – de reacties op mijn rhinestones bedekte Joker – chocolade ijs – Utopia marathon – bezig met de kerstdagen – Elie Saab – actieve momenten op Snapchat – uitkijken naar Thursday Night Football – Grey’s Anatomy – het maken van nieuwe Halloween lookshet gebruiken van mijn eigen prothesesuitproberen van nieuw bloed – KIKO Water Eyeshadows – Mom’s homemade popcorn – Expeditie Robinson – Baked Alaska van Lush – Shameless – het maken van een Pink Ribbon make-up look – NFL in de UK kijken – homemade sushi – de spontane , maar zeer gezellige livechatDave Het Huis Uit – Pinterest – de start van de dagelijkse Halloween looks op YouTube!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


Geef een reactie