HALLOWEEN OVERZICHT 2016!

Ik heb werkelijk geen idee hoe het kan, maar het is alweer het einde van oktober! Dit weekend zal heel de wereld in het teken staan van Halloween, de griezeligste periode van het jaar. Bloed, ingewanden en candy corn, beter kan je de laatste dag van oktober niet omschrijven, haha! Vandaag zet ik al mijn Halloween artikelen van 2016 op een rij, inclusief reviews, looks en tutorials! Kijk je mee naar het Halloween overzicht 2016?!

Halloween overzicht 2016

Halloween overzicht 2016

Halloween overzicht 2016

Het was druk in de Meets Cynthia, want ik ontmoette een aardige rij aan mensen in het SFX-leven, waaronder Harley Quinn, maar ook de Joker die in full glam voorbij kwam, maar ook Billy van Dead Silence en nog vijf bloederige en griezelige Meets Cynthia’s die je niet mocht missen! Waar bloed druipt, is je Koning vrolijk. Slecht.

halloween overzicht 2016

halloween overzicht 2016

halloween overzicht 2017

Ook schreef ik enkele reviews in de Halloween periode, waaronder het nepbloed van Ben Nye, want bloed mag niet missen in de tiende maand van het jaar! Schmink is ook een hoofditem, die van Snazaroo kwamen voorbij in een uitgebreid artikel, inclusief looks, de prothese van 3D FX Transfers en het vreemde, maar toffe product van Mehron, rigid collodion!

halloween overzicht 2016

Tussen alle Halloween looks en video tutorials mocht een fototutorial niet missen! Deze zijn net wat persoonlijker, omdat je het dichterbij kan vastleggen, waardoor details beter zichtbaar zijn. Dit keer ging het om het maken van een blauwe plek die al enkele dagen oud was!

Er kwamen ook informatieve artikelen online, waaronder hoe special effects makeup producten werken, hoe lang het duurt voordat je latex is opgedroogd, hoe spirit gum werkt, maar ook hoe je goedkoop gelatine wonden kunt maken. Deze gebruikte ik ook in mijn interactieve horror film

Naast de knaller van de 11 uur durende Joker look, was ik ook mega trots op mijn Halloween shop, waar jij jouw Halloween producten kon aanschaffen en nog steeds, maar nu voor Sint Maarten of speciaal op aanvraag! Check hier de video waarin ik alles uitleg en bekijk hier mijn Etsy shop! Ook liet ik jou binnen in mijn jaren research naar special effects producten, webshops die naar Nederland verscheepten en deelde mijn geheimen waar ik de items kocht!

Ondanks dat ik ziek ben, niet veel zou doen aan Halloween, wist ik er toch nog een week aan Halloween tutorials in te gooien met o.a. de zwart-wit look die je alleen met een Beautyblender mocht maken, een gruwelijke bloedneus, schotwond, de fikse jaap in de arm, maar ook het gezicht met gaten! Ook kreeg Billy een plekje op YouTube, wordt gevolgd door een horror clown, gemaakt met make-up en nog enkele tutorials die de komende dagen verschijnen. Het zit er bijna op, maar men gaat vanavond al verkleed en ik wil je een heel leuk, maar toch bloederig weekend toewensen, waar alleen nepbloed aan te pas mag komen, just saying.. Happy Halloween!

Check hier het Halloween overzicht van 2015!
Check hier het Halloween overzicht van 2014!
Check hier het Halloween overzicht van 2013!
Check hier het Halloween overzicht van 2012!


One Comments

  • Irma

    28/10/2016

    Amazing! Ik ben er nog niet helemaal uit welke mijn favoriet is, maar ik ben toch nog wel heel erg impressed door je sparkling joker!

    Reply

Geef een reactie