VIDEO: KIKO MILANO SHOPLOG OKTOBER 2016!

Je maakt weleens beloftes met jezelf, bijvoorbeeld als je naar de hoofdstad gaat en je weet dat ze daar hele toffe make-up winkels hebben die je graag wilt bekijken, maar je bankrekening heeft al ingefluisterd dat het niet gaat gebeuren en ineens heb je drie nieuwe oogschaduws, nieuwe glitter liners en enkele nagellakken. Ja, ik was weer bij de KIKO. Nee, ik kon mij weer niet inhouden, haha!

kiko shoplog oktober 2016

Elke keer als ik weer in de winkel verschijn spot ik nieuwe kleurtjes, maar ook compleet nieuwe producten, aangezien ze voorheen een vrij basic assortiment hadden. Inmiddels spotte ik een grotere collectie aan foundations, maar ook een highlighter, enkele blushes en weer prachtige lipsticks die ik van een afstand heb bewonderd, want de Water Eyeshadows trokken mijn aandacht vanuit mijn ooghoeken!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. Wist je dat je ook mijn app kunt downloaden, zodat je up-to-date blijft van alle nieuwe video’s die verschijnen? Check het hier! Daarnaast heb je de mogelijkheid om oude video’s terug te bekijken.

kiko shoplog oktober 2016

Met enkele producten, waaronder de glitter liners, maar ook de oranje oogschaduw als het chrome pareltje van een Water Eyeshadow heb ik al looks gemaakt! De kleuren zijn schitterend, mooie pigmentatie, alhoewel de oranje wat moeite heeft, maar daar ga ik nog even mee aan de slag. Een KIKO shoplog oktober 2016 mocht niet uitblijven, want dit is een goede voorbereiding op de herfst, maar ook de kerstdagen die bijna gaan aanbreken!

Ben jij nog bij de KIKO Geweest?


Geef een reactie