PRIMARK P.S. LOVE YOU “DEFINE” NEPWIMPERS!

Nepwimpers verschijnen massaal in de winterse maanden, doordat men gaat oefenen voor de feestelijke dagen van het jaar! Ben je nog niet pro met falsies, dan is het een goed idee om van te voren te beginnen met aanbrengen, verschillende soorten en maten uit te proberen, waaronder deze killer lashes van de Primark!

Primark nepwimpers

Primark nepwimpers

Bij de Primark kom ik binnen, raap mijn nieuwe favorieten bij elkaar, ga door naar de make-up, vis enkele parfums er tussenuit, vooral de mierzoete varianten en stop bij de rij met nepwimpers. Voorheen nam ik Sultry, maar wilde het ditmaal afwisselen met Define!

Primark nepwimpers

Primark nepwimpers

De verpakking is redelijk goedkoop, gewoon van karton, wordt geleverd in een omhulsel van plastic met daarbij de wimperlijm. Zelf maak ik gebruik van de DUO Lash Glue, daar gaat mijn voorkeur naar uit, maar heb je geen lijm, dan zou je ook die erbij komt kunnen gebruiken.

Primark nepwimpers

Primark nepwimpers

Het zijn synthetische wimpers, zitten op een dun transparant draadje per drie wimperharen, die zich weer opsplitsen in drie kleine haartjes, een totaal van negen haren, waardoor ze een stuk zichtbaarder zijn dan de Sultry lashes. De zijkanten zijn een stuk korter, het midden steekt vooruit voor een zwoeler, maar indringend oogopslag.

Primark nepwimpers

Primark nepwimpers

http://beautykoning.com/2016/05/30/fotd-slow-sunset/
Primark nepwimpers

Breng ze zonder lijm aan op je wimpers, kijk of ze passen, knip ze op maar als dat nodig is, breng de lijm aan, laat deze voor enkele seconden drogen, meestal breng ik nog een bronzer aan of een lipstick en plak ze dan vast op mijn oogleden. Probeer ze tussen jouw eigen wimpers te blenden en een laagje mascara om het echt één geheel te maken.

Primark nepwimpers

Primark nepwimpers

Het lijken hele indrukwekkende wimpers in de verpakking, alsof ze heel aanwezig zijn, terwijl de naam Define het al zegt. Ze geven je ogen meer definitie zonder dat het te nep of overdone wordt. Synthetische wimpers bevatten geen dierlijke haren, waardoor de nepwimpers van de Primark dierproefvrij zijn!

De Primark nepwimpers, P.S. Love You in Define zijn verkrijgbaar bij de Primark voor €1,50.

Heb jij de falsies van de Primark al uitgeprobeerd?


3 Comments

 • Mariëlle

  01/11/2016

  Ik vind ze bij jou heel goed staan! Maar bij mij staat dat denk ik niet haha!

  Reply
 • femketje

  01/11/2016

  voor die prijs zijn ze echt niet verkeerd!

  Reply
 • Irma

  02/11/2016

  Pretty! Mooi voor kerst alvast!

  Reply

Geef een reactie