Last week, it was Halloween and I was thankful for.. #126

Ik wacht elk jaar braaf tot de winter, want in de snikhete zomer kun je volgens anderen geen erwtensoep eten, ik wel. Ik wil het heel graag, maar het kan niet. Het is te warm, haha! Gelukkig brak de week eindelijk aan, SNERT! Daarnaast zat ik volledig in de gore vibe met veel nepbloed, creepy looks, inclusief enge, bloederige tutorials met een week aan griezelige video’s! Last week, it was Halloween and I was thankful for..

thankful 126

Het maken van Halloween looks de nieuwe clip van Jett Rebel! de eerste bestelling van de protheses! – goede werk flow – de micro BeautyBlender18,000 abonnees op mijn Engels kanaal! – mandarijnen – Family Guy – Lana Del Rey – Pinterest – het nieuwe nummer van Jett Rebel – Mom’s homemade erwtensoep! – Grey’s Anatomy – de samenwerking met mijn queen, Minxlaura! – Mom’s homemade lasagne – CSI Miami – het op de bus doen van de Halloween bestellingen – het organiseren van mijn kledingkasten – challenge van de Beautyblender – Shameless – mijn Engelstalige livestream met Rebelsmarket! – het maken van mijn eerste, succesvolle kerstlook – de livechat van zaterdag! – homemade saucijzen broodjes van Mom – het spotten van sterrenstelsels – drankje doen met Naab – de Halloween week met dagelijks video’s op YouTube – avondje weg met de broeders – het kijken van drag transformaties op YouTube – Sunday Night Football – 7300 abonnees! – de Killer Clown make-up look collab met NYX – rustige zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En hoe was jouw Halloween?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  02/11/2016

  Jaaaa, de micro beauty blender is top. De mijne is onlangs wel stuk gegaag (tipje eraf) dus moet dringend een nieuwe kopen.

  Reply
 • Irma

  02/11/2016

  Jaaaa, ik kan ook geen genoeg krijgen van die Drag transformation video’s!
  En ik wilde dat er bij ons thuis snert werd gemaakt! Ik heb het al jaren niet meer gegeten!

  Reply

Geef een reactie