Toffe opleidingen bij Wellness Academie met o.a. SFX!

De feestelijke periode komt eraan en wie wilt er dan niet goed uitzien? We bezoeken allemaal de schoonheidsspecialiste, nemen een massage om bij te komen van de stressvolle periode, maar hoe zit het met de make-up? Oefening baart kunst, daarom kun je beter te vroeg, dan te laat beginnen! Make-uppen leer je niet binnen enkele minuten, daarvoor moet je de tijd nemen en het liefst wat hulp van anderen, waaronder de Wellness Academie waar jij jouw specialiteit kan gaan voortzetten!

wellness academie

Wellness Academie heeft een groot assortiment qua vakopleidingen, waaronder visagiste, make-up artist en schoonheidsspecialiste, waar je o.a. leert ontharen, de manicure en pedicure, maar ook lichaamsverzorging, massage en meer. Je hebt ook nog de opleiding pedicure en nagelstyliste.

wellness academie

Daarnaast hebben ze ook een royale keuze aan cursussen, waaronder de basis cursus visagie, hier leer je de basistechnieken van de make-up, maar ook dag-, avond- en feestmake-up, maar ook alles over de huid! Visagie voor gevorderden, de donkere huid, maar ook waarvan ik houd, namelijk facepaint, special effects make-up en de MYA Freestyle Sessions om jouw creativiteit rijkelijk te laten vloeien!

wellness academie

Laten we de cursus henna niet vergeten, de wimperextensions, maar ook de hairstyling for gevorderden, wat een uitkomst is met de kerstdagen en oud en nieuw! Als jij mooi haren kunt opsteken, dan wil ik jou graag inhuren, haha! Oosters epileren, met een touwtje, staat ook op het lijstje! Daarnaast hebben ze ook speciaal voor de nagelliefhebbers gerelateerde opleidingen!

wellness academie

Ze hebben niet alleen wellness studies, maar ook fotografie, bedrijfsbeheer, copywriter en meer, deze vallen onder thuisstudies, zodat jij lekker vanuit huis aan het werk kunt gaan. Ideaal voor naast jouw opleiding of baan.

Wellness Academie bevindt zich door heel Nederland én België, waaronder in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam, maar ook Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. In ons buurland hebben zij zich gevestigd in de steden Hasselt en Gent. Alle vestigingen hebben ook hun eigen info-avonden, zodat jij kunt kijken of dit geschikt is voor jou!

wellness academie

Ideaal om een vriend(in) met de feestdagen een leuke cursus als cadeau te geven, waaronder de make-up gerelateerde cursussen! Ze hebben zowel avonden, als dagreeksen, waardoor jij jouw opleiding en/of cursus zo kunt indelen wanneer het jouw uitkomt!

Heb jij van Wellness Academie gehoord? En heb jij een make-up opleiding/cursus gevolgd?

Het artikel is in samenwerking geschreven.


2 Comments

 • beautifulday4makeup

  03/11/2016

  Bij wellness academie heb ik een opleiding voor arabische make-up gevolgd. Het was echt heel interessant, leuke en handig!

  Reply
 • Rachel

  06/11/2016

  Ik vind dit echt zo knap.. echt heel tof gedaan meid!

  Reply

Geef een reactie