NYC Cheek Glow Powder Blush!

Als je mij vier jaar geleden had gevraagd welke kleur blush ik droeg, dan zou ik je hard hebben uitgelachen! Het duurde namelijk een flinke poos voordat ik overstapte naar een kleurtje op mijn wangen, maar sinds twee jaar bedek ik de appels van mijn wangen dagelijks met een verfrissende tint. Tijd om wat nieuws uit te proberen met de NYC Cheek Glow Powder Blush!

NYC Cheek Glow Powder Blush

NYC Cheek Glow Powder Blush

NYC Cheek Glow Powder Blush

Oké, laten we eerlijk zijn, want de grote verpakking is leuk om te zien, lekker modern en overzichtelijk, je weet meteen welke tint je te pakken hebt, maar de deksel sluit niet meer voldoende. Er is teveel speling, waardoor deze telkens openschiet. Niet ideaal voor onderweg, maar persoonlijk stoor ik mij er niet echt aan. Zwart met wit, zilveren opdruk en de ingrediënten op de achterkant.

NYC Cheek Glow Powder Blush

NYC Cheek Glow Powder Blush

NYC Cheek Glow Powder Blush

De poederblush zelf sprak mij wel aan, want door de transparante deksel kun je de kleur al bewonderen, maar de opdruk van het merk NYC staat erin gedrukt! Het komt als het ware omhoog als een 3D-effect. Vrij warm om te zien, bevat een klein shimmertje en een schattig kwastje om het mee aan te brengen. Er zit geen parfum in, maar de blush bevat zo’n ouderwetse make-up geur, ik houd ervan.

NYC Cheek Glow Powder Blush

NYC Cheek Glow Powder Blush

Hoe is de formule? Vrij compact, want bij het swatchen met mijn vinger werd het keihard, waardoor er nauwelijks kleur van af kwam. Breng ik het aan met mijn kwast, dan gaat het prima. Heb je hier trouwens last van? Schraap dan de bovenste laag ervan af, works like a damn charm daarna. Helaas test NYC nog steeds haar producten op dieren in China, ik dacht namelijk dat ze dierproefvrij waren, but no.

NYC Cheek Glow Powder Blush

De pigmentatie is matig, zoals je al bij de swatch kunt zien is er weinig kleur te spotten, wel een gorgeous shine, maar het is wel op te bouwen! Met meerdere laagjes krijg je een intensere kleur, blijft mooi, wordt geen poederbende en het eindresultaat is lovely, een subtiele gezonde glow!

NYC Cheek Glow Powder Blush

NYC Cheek Glow Powder BlushOp beide foto’s draag ik wel mijn full face, inclusief highlighter!

Het is een unieke, sprookjesachtige glans die je krijgt, heel natuurlijk en geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast bevat het de subtiele shimmer die je al hebt kunnen spotten in de blush zelf, waardoor het nog frisser oogt. Niet over de top, maar juist casual. Het valt ook een stuk koeler uit, helemaal niet warm en geen fake roze tint die je vaak krijgt bij de wat goedkopere blushes.

NYC Cheek Glow Powder Blush

De pigmentatie mag dan wel minder zijn, maar de gezonde, subtiele kleur die je ervan krijgt en de glow, de glow deed mij denken aan Assepoester! Het is mijn to go blush voor op dagen dat ik wat meer kleur in mijn gezicht wil, maar vind je de blush te licht? Girl, boy, babe, gebruik het dan als highlighter, want daarvoor werkt het ook uitstekend!

De NYC Cheek Glow Powder Blush is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor  €3,49!

Heb jij producten van NYC?


5 Comments

 • Linda

  08/11/2016

  Wat een mooie kleur! Ik houd van een lichte blush, ben zelf heel wit en als je dan een wat donkerder blush op hebt dan is het vaak té, hoe je het ook aanbrengt, althans dat is mijn ervaring. Ik heb nagellak van NYC en heb in het verleden ook vaak hun mascara gebruikt .

  Reply
 • Kiss & Make-up

  08/11/2016

  Oeh ja, een mooitje!

  Reply
 • Irma

  08/11/2016

  Mooi voor die prijs!
  Ik heb vaak wel goede ervaringen gehad met NYC, maar koop het al een tijdje niet meer omdat ze dus nog steeds niet dierproefvrij zijn :(

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/11/2016

   Ja, shame on me, ik wist dat namelijk niet! Ik dacht dat ze NYC alleen in Nederland verkochten. :(

   Reply
 • Manon

  08/11/2016

  Ik vind dit echt een hele mooie blush

  Reply

Geef een reactie