FOTD: IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR!

It’s the most wonderful time of the year, namelijk kerstmis! Deze week is het Sint Maarten, maar ook komt Sinterklaas dit weekend aan, wat inhoud dat de decemberperiode officieel begint. We gaan er naar toe leven, althans, ik deed dat al sinds de zomervakantie, maar twee weken terug geloofde ik er dan toch echt aan, namelijk mijn allereerste feestelijke make-up look met een kerst gerelateerd randje!

donkerblauwe kerstlook

FACE:
Etos Aftershave Balsem
NYX Stay Matte but Not Flat Foundation Ivory
NYX HD Photogenic Concealer
NYX HD Finishing Powder
NYX Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam
KIKO High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 33
Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose

donkerblauwe kerstlook

donkerblauwe kerstlook

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
INGLOT Eye Shadow 355
INGLOT Eye Shadow 342 (=brows!)
INGLOT Eye Shadow Pearl 428

donkerblauwe kerstlook

donkerblauwe kerstlook

donkerblauwe kerstlook
KIKO High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 33
KIKO Mixing Solution
NYX Wonder Pencil Light
NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash
NYX Matte Liquid Liner Black
Everblinks Nepwimpers Bombshell Eyes + DUO Lash Glue Dark-Tone

donkerblauwe kerstlook

LIPS:
NYX Retractable Lipliner Nude (=deze is op, maar ik had nog leftovers!)

donkerblauwe kerstlook

donkerblauwe kerstlook

Rustig aan, dit is nog maar het begin, want ik wilde het subtiel opbouwen met een vrij natuurlijke look, maar nog steeds met kleur! Het is namelijk afgeleid van een Pin-spiratie, namelijk een donkerblauwe kerstlook gecombineerd met goud, alleen heb ik de tinten wat vervangen en geen filters toegevoegd aan mijn foto’s. Natuurlijk kun je glitters aanbrengen, een knallende lipstick of juist jezelf bekleden met sieraden en accessoires, maar vandaag hield ik het casual. Eindelijk is het zo ver, ik heb hier met smart op gewacht en kan mijzelf niet inhouden om de make-up looks met jullie te gaan delen, dus houd je vast!

Heb jij al nagedacht over kerst?


3 Comments

 • femketje

  09/11/2016

  ik heb ook echt zin in dit feestseizoen! :D de ooglook is weer epic!

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/11/2016

   Dankjewel dame, me tooooo! Ik kon echt niet wachten met het maken van looks!

   Reply
 • Irma

  10/11/2016

  Jaaaa Kerstmis!
  Can’t wait!
  Daar kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen.

  Reply

Geef een reactie