BLAC CHYNA MEETS CYNTHIA!

Er was een hoop heisa rondom de Kardashians, helemaal toen er een nieuwe vrouw bij kwam kijken. De klauwen gingen uit, de extensions vlogen net nog niet door de lucht, maar er kwam een nieuwe baby op aarde, ruzies werden bijgelegd en het kwijl liep mij uit de mond bij het zien van haar perfecte make-up looks. Natuurlijk heb ik het over Blac Chyna Meets Cynthia!

Blac Chyna

Weet je dat ik dit soort make-up looks altijd vrees? Ah, het is niet te geloven, maar ik blijf het moeilijk vinden. Ondanks dat ze zo simpel ogen, kunnen ze een pain in the ass zijn. Geen eyeliner, unieke oogschaduws, maar ook de filters die er worden gebruikt, de lampen van de rode loper, it’s madness! Daarnaast wilde ik in de kerstsferen blijven, want het is immers bijna december!

Blac Chyna

Blac Chyna

Blac Chyna

Ik trapte af met de Etos Aftershave Balsem, zodat ik zeker wist dat alles op zijn plek zou blijven zitten! Een primer is een must, ook voor de ogen waar de Too Faced Shadow Insurance over de oogleden werd gedept, mijn wenkbrauwen ingevuld met de INGLOT Eyeshadow 342 + de NYX Eyebrow Cake Powder in Taupe/Ash.

Blac Chyna

Haar gezicht is vrij neutraal, daarom leg ik als eerst de basis aan met de Cien Foundation in Shell, maar mijn wallen worden een serieuze zaak, maar met de NYX Gotcha Covered Concealer zet ik dit probleem nog even in de ijskast. Oké, een kleine highlightpunt in de ooghoeken met de NYX HD Photogenic Concealer en de boel royaal fixeren met de NYX HD Finishing Powder! Haar contouring is luchtig, neutraal en met de twee matte bronzers uit de NYX Highlight & Contour Pro Palette, zodat de Bellàpierre Mineral Blush in de zachte peachy kleur Desert Rose daarboven kan plaatsnemen.

Blac Chyna

Blac Chyna

Blac Chyna

Met de INGLOT Eyeshadow in 355 bracht ik de highlighter onder mijn wenkbrauw aan, maar ook de NYX Eyeshadow in Whipped Cream, omdat het dan zo lekker oplichtend is. Grotere ogen, frisse blik, ik kan het allemaal gebruiken. Dit is ook mijn basis voor de volgende kleur, de romige bruintint uit de Urban Decay Naked Ultimate Basics Palette, genaamd Faith. Serieus, die namen, houd mij vast!

Blac Chyna
17

Blac Chyna

Faith gaat in de arcadeboog, zodat Lockout in de outer v zich kan settelen en we de KIKO Mixing Solution kunnen gaan mengen met de gouden parel uit de Zoeva Naturally Yours Palette. He back, back again, Casual Elegance! Deze gaat alleen op de oogleden, beetje in de ooghoeken, zodat ik met mijn blending brush het droog omhoog kan blenden. Hierdoor ontstaat er geen lijn, zie je niks, lost het op, net zoals al mijn dromen.

Blac Chyna

Blac Chyna

De NYX Jumbo Pencil in Milk op de waterlijn, wimpers krullen, aangezien de dame herself geen eyeliner draagt en de Artdeco Long Lashes Mascara zigzaggend door de lashes heen, zodat we kunnen gaan stacken! Althans, maar één nepwimper, namelijk de Full Look lashes van de Primark die ik vastlijmde met de DUO Lash Glue in DarkTone. De KIKO High Pigment Wet And Dry Eyeshadow in 33 op het wenkbrauwbot, beetje op mijn neusburg, kin, voorhoofd en jukbeenderen, because, why not?!

Blac Chyna

Blac Chyna

Blac Chyna

Ik dacht dat de NYX Lingerie Eye Tints voor je lippen waren, maar het is voor je ogen! Oké, daarvan was ik niet op de hoogte, dus ik bracht het aan als lipstick, totdat ik realiseerde dat het daar niet voor is, but it’s so gorgeous on the lips, dat ik de Rose Pearl mengde met de NYX Round Lipstick in Orange Soda om tot die sprankelende nude tint te komen.

Ik moet vaker van dit soort eenvoudige looks in elkaar zetten, ondanks dat ik het een moeilijke klus vind om te klaren, maar het is wat anders. Daarnaast zeer draagbaar voor zowel overdag als voor de kerstdagen en zelfs met oudjaar kun je hierin rondbanjeren. Die lipkleur, ik leef ervoor!

Wat vind jij van Blac Chyna haar make-up looks? En welke is jouw favoriet?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  12/11/2016

  Haha, grappig dat je dacht dat die NYX voor de lippen was :-D

  Reply
 • Irma

  13/11/2016

  Heel anders dan je andere looks, maar desalniettemin heel tof!

  Reply

Geef een reactie