VIDEO: MIJN MAKE-UP STASH 2016!

Gapend kijk je een ander aan bij het opmaken van haar of zijn gezicht in het openbaar, het is zo interessant om te zien hoe iemand anders gebruikt maakt van dezelfde producten op wellicht een hele andere manier. Dat geldt ook voor make-up stashes, zowel voor het ontdekken van nieuwe producten, nieuwe organiseertips en omdat het enorm verslavend is! Eigenlijk zou ik met de #48UURLIVE mijn make-up stash showen, maar er kwam iets tussen, vandaar vandaag de extra uitgebreide versie!

make-up stash 2016

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Zelf vind ik het leuk om de verandering in mijn make-up stash te zien door de jaren heen! Altijd al heb ik een kleurrijke collectie gehad, maar nu gaan ook de dierproefvrije merken oprukken, de variaties in kleur, maar ook de extravagante producten die moeilijk verkrijgbaar zijn o.a. de Jeffree Star lipsticks, maar ook het merk Ben Nye of elk ander SFX-merk. En trouwens, die palettes! Ah, elke keer als ik ze zie, wil ik alles als een warrior het op mijn gezicht smeren, haha!

Check hier mijn make-up stash uit 2013!
Check hier mijn make-up stash uit 2014!
Check hier mijn make-up stash uit 2015!

Op welke producten uit jouw stash ben jij trots?


3 Comments

 • femketje

  13/11/2016

  OMG Cynth :D amazing stash <3

  Reply
 • tara

  13/11/2016

  Wauw, wat een heerlijke video, love it! Misschien brutaal maar ik zou graag willen helpen voor je foundation reviews. Make-up is een grote hobby en ik heb een medium skintone. _taras89 is mijn instagram. Kan je foto’s zien van mijn huidskleur.

  Reply
 • Jessica

  14/11/2016

  Mooie stash heb je!
  Het gekleurde NYX palette ziet er prachtig uit. Daar ga ik nog eens kijken.

  Reply

Geef een reactie