Last week, I was thankful for.. #128

De pijn leeft voort, net zoals de ontsteking, maar hey, we hebben pijnstillers, dus je Koning leeft nog steeds. It’s close though. Helemaal na de rampage in Amerika, kortom, een week met veel lelijke punten, maar dat mag de pret niet drukken. Sint Maarten op de planning, Sinterklaas in de haven van Nederland en een Sunday Gameday om naar uit te kijken! Last week, I was thankful for..

thankful 128

Kings of Leon – het opruimen van mijn make-up stash, zodat we kunnen gaan filmen! – schoonmaken – het lakken van mijn nagels – kijken van films – pijnstillers – het maken van de tweede én derde kerstlook – voor het eerst make-up looks fotograferen met het nieuwe licht! – Urban Decay Naked Ultimate Basics Palette Oh Oh, daar gaan we weer (=ja, ik weet het.. #shameonme!) – groene thee – Hopsin – schilderen – Utopia – achter de schermen werken – Sint Maarten – Oasis – het filmen van mijn make-up stash – de intocht van Sinterklaas – Mom’s homemade pepernoten – El-Tjabo: De Rotterdamse Beautyexpert – Urban Decay Full Spectrum Palette – de nieuwe lipsticks van Jeffree Star – Pinterest – de livestream van Laura – Expeditie Robinson – Momapop – Mom’s homemade popcorn – Shameless – Sunday Night Football – de livestream van Mickelous Productions – het spotten van de Supermaan + een aantal sterrenstelsels – kerstmuziek – vooruitwerken.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • femketje

  15/11/2016

  ik heb helaas de supermaan gemist >.<

  Reply
 • Irma

  15/11/2016

  Oeh girl, die elections in Amerika? Don’t get me started.
  Mooi lijstje wel weer! Ik moet ook heeeel snel weer kerstmuziek gaan luisteren, want daar word ik altijd vrolijk van!

  Reply
 • Linda

  17/11/2016

  Met stip op 1….kerstmuziek en het vooruitzicht op de kerstboom en alle lampjes maken me nu al blij :-)

  Reply

Geef een reactie