Noelia Thames Ketting Selliva!

Voor kerst ben ik al een beetje aan het rondsnuffelen, zowel voor een compleet nieuwe outfit, als de make-up producten om de look die ik in gedachten heb na te maken en de sieraden, die mag ik niet vergeten! Het is niet één geheel als je jezelf niet hebt beplakt met feestelijke accessoires, waaronder een gorgeous rose gold chain! 

Noelia Thames Ketting Selliva

Noelia Thames Ketting Selliva

Noelia Thames Ketting Selliva

Het gaat om de halsketting van de Argentijnse designer, namelijk Noelia Thames! Een prachtige ketting met grote schakels van zo’n 2cm breed, maar op het einde bevinden zich de wat kleinere ringen, waar je de ketting op maat kunt stellen, zodat je deze af kunt stellen op een vrij lage hals of juist hoog in de nek.

Noelia Thames Ketting Selliva

Noelia Thames Ketting Selliva

Noelia Thames Ketting Selliva

De kleur, ik houd ervan! Het is rose gold, op dit moment enorm trendy, maar ook ideaal voor dames en heren die met een extreem gele ondertoon zitten, waardoor goudkleuren kunnen afsteken, maar meng er wat roze doorheen en het gaat uitstekend!

Noelia Thames Ketting Selliva

Noelia Thames Ketting Selliva

Het voelt vrij zwaar aan als je het sieraad vast hebt, maar eenmaal om je hals heb je hier geen last van, behalve het feit dat je jezelf fabulous voelt, haha! Draag het over een coltrui of jurk heen, waardoor de aandacht volledig naar de halsketting gaat, maar je kunt ook je decolleté en hals bloot laten.

Noelia Thames Ketting Selliva

Noelia Thames Ketting Selliva

Republica Moda heeft een snelle levering, vooral als jouw item op voorraad is en je voor 21:00 uur besteld, dan gaat jouw bestelling nog dezelfde dag de deur uit! Ideaal als je nu og wat voor de feestdagen wilt scoren, ondanks dat het nog wel even duurt, maar hey, je kan nooit te vroeg beginnen! Dat geldt ook voor kerstversiering!

Noelia Thames Ketting SellivaHier heb ik de ketting op zijn hoogst zitten.

Houd je net zoals mij van matchen? Dan kan jij je geluk niet op met de bijpassende armband, waardoor je een setje kunt creëren! Met de feestdagen mag het wel wat meer zijn, leuk om iemand cadeau te doen, maar ook jezelf! Ben je geen armbanden mens of houd je niet van kettingen? Geen zorgen, Noelia maakt namelijk ook schitterende ringen én oorbellen!

De Noelia Thames Ketting Selliva is verkrijgbaar bij Republica Moda voor €99.

Heb jij sieraden van Noelia Thames? En heb jij weleens bij Republica Moda besteld?


2 Comments

 • femketje

  17/11/2016

  die is super gaaf :D

  Reply
 • Irma

  18/11/2016

  Staat super leuk bij zo’n hoge neklijn!

  Reply

Geef een reactie