VIDEO: HAAR KRULLEN ZONDER HITTE!

Met de kerstdagen in het vooruitzicht moeten er enkele haar tutorials verschijnen, waaronder de makkelijke, maar ook gezonde manier voor het haar, want in deze periode krijgen je manen heel wat te voortduren. Van zowel de winterse temperaturen als de vele oefenpogingen hoe jij je haar gaat dragen met de feestdagen. Je haar krullen zonder hitte met het eindresultaat van een enorme bos met krullen!

haar krullen zonder hitte

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Kyrell Volume Mousse
– Cien Volume Hairspray
– Haarspelden van Zenner + eBay
– Toupeerkam
– Borstel

Het blijft één van mijn favoriete methodes om je haar op een veilige manier te krullen, vooral omdat mijn haar een paar weken terug in een extreem slechte conditie was. Trouwens, het gaat een stuk beter daarmee, ik zal binnenkort een update schrijven met wat ik heb gedaan! Als je van meer haar houdt, dan is het ook mogelijk om extensions eraan toe te voegen, steek het op, maak gebruik een een diadeem, go cray, want met kerstmis mag het allemaal!

Hoe krul jij je haar?


3 Comments

 • femketje

  20/11/2016

  het is zoooooo damn pretty ;D loooooove it!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  20/11/2016

  Mja, vergeet het, dit lukt NOOIT bij mijn supersteile haar. In het begin zou de krul er waarschijnlijk wel inblijven, maar het zou er waarschijnlijk snel uitvallen. Maar als je haar goed krul houdt, top! Het effect is echt wel geslaagd.

  Reply
 • Manon

  20/11/2016

  Krullen staan je zo goed

  Reply

Geef een reactie